Wojtan Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Są jeszcze takie wynalazki jak lusterka wsteczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Lusterka wsteczne a do czego mnie są niby potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Skromnie ale już coś tam powstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wczoraj nie wytrzymałem i pociąłem boki złożone na sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Stan na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zapowiada się fajnie, z czego boki, z balsy czy wszystko sklejka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Na razie to jest prototyp i robię z badziewiastej sklejki made in UK co zamiast 3mm ma 3,25 ale zamówiłem już balsosklejke z PL cześć elementów takie jak stery będą z balsy 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Postępy z dzisiejszego dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jastrząbek dostał dziś prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Woow! Ta gwiazdka to piękna będzie. Ciekawe jak z wagą tej makiety. Dwa Jastrzębie budują się w UK. Różne techniki i skale ale maszyna ta sama. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Waga raczej znikoma baza ze sklejki 2mm a reszta z balsy 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Plus klej. Ale przy twojej skali to nie problem. Ja przy swoim muszę dbać o linię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Woow! Ta gwiazdka to piękna będzie. Ciekawe jak z wagą tej makiety. Dwa Jastrzębie budują się w UK. Różne techniki i skale ale maszyna ta sama. ☺ Jak to mówią motocykliści bez gwiazdy nie ma jazdy a ja sobie nie mogę wyobrazić model jastrzębia bez imitacji silnika gwiazdowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja też tak mówiłem jak miałem Mercedesa ☺. Co do imitacji silnika to ja sobie nie wyobrażam żadnego z gwiazdowym silnikiem bez makiety silnika. Ale to taka moja pozostałość z modelarstwa redukcyjnego ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Imitacja silnika mniej więcej zrobiona jeszcze tylko po szlifować i pomalować i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ładny ten Bristol Merkury VIII :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jestem pod wrażeniem . Gratuluję . A ty tak na 2 fronty ? Tu Jastrząb tam Wicherek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi