Radek Oleksy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nikt nie wstawił więc ... WSTAWIAM :-) 5-7.06.2015 szczegóły www.wodnosamoloty.com Zapraszamy do uczestnictwa w spotkaniu modelarskim w Starym Dworze gm.Narewka 4 - 07.06.2015r (dzieci od lat 1 do 100 i więcej) koleżanki i kolegów uprawiających inne niż wodnosamoloty równie fascynujące dyscypliny modelarskie. Mile widziane ekranoplany, ślizgi, łódki, auta terenowe, łodzie podwodne, latawce, balony, itd. Gospodarze zapewniają świetną atmosferę, miłe towarzystwo, nowoczesną infrastrukturę, pole namiotowe z przyłączami prądowymi, wodę, parkingi, toalety (wybudowane według światowych standardów), mokrą wodę, czyste powietrze i doskonałą zabawę. Oczekujemy na propozycje Waszych pomysłów do realizacji na tym spotkaniu. Adres do korespondencji: arnold.maculewicz@wp.pl - proszę o podanie telefonu kontaktowego oddzwonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Właśnie jestem w drodze. Zatrzymałem się na mały obiad i zaraz ruszam dalej. Na cały weekend zapowiada sie wspaniała pogoda dla hydroplanów. Do zobaczenia wieczorem nad zalewem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Cholera... ja parę dni temu rozbiłem Fun Cuba. I to tak poważnie. Tak więc nie mam z czym przyjechać. Zazdraszczam Wam bardzo. Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tym razem "uziemiły" mnie sprawy służbowe. Trochę szkoda, bo staram się w miarę możliwości być u Arnolda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Byłem , widziałem ,pracowałem...ciało opaliłem ( bardziej spaliłem) mam nadzieję że dopisało wszystko co miało dopisać Pogoda super jak na Siemianówkę, zawodnicy dopisali i popisali się, Radek po pierwszym pobycie u Nas ''Śledzi'' zadowolony, opóźnienia były planowe nie zaplanowane czyli jak co roku było lux .Z braku czasu nie zrobiłem zdjęć, no jedno takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nikt nie wstawił więc ... WSTAWIAM :-) Radku, informacja była zamieszczona http://pfmrc.eu/index.php?/topic/54275-5-7062015-puchar-centralnej-europy-modeli-wodnosamolot%C3%B3w-spotykamy-si%C4%99-w-starym-dworze-gm-narewka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi