Gość xxxxxx Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam. Akurat biedzę się z zastosowaniem kółek do mojej maszyny "przemysłowej"..... Dwa dni robię kupiłem dużo różnych kółek/rolek ale żaden system nie zdał egzaminu. Przypomniałem sobie wtedy o kołach modelarskich. Znalazłem stary model brata, te kółka i ich amortyzacja doskonale by się u mnie sprawdziły tylko co to jest? W tym temacie jestem kompletnie zielony. Stawiają pewien opór ale też są dość miękkie, nie wiem czy to może być pianka czy po prostu mikroguma. I gdzie coś takiego kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 "kópiłem" !!!!!!???? Mam nadzieję, że to pomyłka, chociaż z drugiej strony między ó a u jest jeszcze i ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Typowa składnia do kabaretu. Ale kółka są do kupienia w dowolnym sklepie modelarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi