young Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Adam fantastycznie to wyszło . Gratuluję udanych lotów i modelu że go dopieścileś No i Ewie za bardzo ładne filmowanie. Nie bałeś się że wpadnie do morza ? Moja mimi czeka na lepsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki Mariusz, fakt strach przed utopieniem był, bo kto by po niego poszedł jako woda miała kilka stopni a powietrze z -5. Ale jak widzisz latałem zachowawczo, raczej wzdłuż linii wody a zwroty robiłem tylko nad plażą. Faktycznie żonka dała radę z kamerą i tak za pierwszym strzałem bo szkoda mi było jej rąk. Cały lot zarejestrowany z pięknym lądowaniem, bo nie każde takie było, czasem wykopywałem go z pod śniegu. Tylko jeden dzień ładnie dmuchało reszta bez wietrzna - loty krótsze ale frajda taka sama - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jak wiele to mozna i kilkaset metrów w morze wylecieć. I tak nosi. Nie ma sie co bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jeszcze jeden filmik z moim MiMi DLG w roli głównej tym razem w wiosennej scenerii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Teraz zauważyłem że jest film. Fajnie jak na ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi