Marcin K. Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 O modelu:http://pfmrc.eu/index.php?/topic/56070-dual-ace-seagull/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 widać że adrenalina była spora, trymerki słychać, ale wylądował fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gratuluję udanego oblotu Widzę, że w końcu ruszyłeś z tematem bo coś mi chyba o nim jakiś czas temu wspominałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Tak, o nim wspominałem. I jak pisałem w Twoim temacie folia jest bardzo dobrze naciagnieta. Minus to laminaty. No ale model powoli wyposażam w pilotów i muszę zakupić silikon do wklejenia połówek gondoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Działaj, działaj bo fajnie się prezentuje Ja będę kontynuował prace z Harmonem od piątku i może w końcu poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi