instruktor Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ponieważ "pognało" mnie do Jeleniej Góry (na komunię) postanowiłem odwiedzić sklep który znałem tylko z internetu http://www.modelemax.pl/ .Kupowałem tam juz przez internet i oczywiście wszystko przebiegło jak najlepiej. Ponieważ nie znam dobrze Jeleniej Góry musiałem trochę poszukać sklepu .ale warto było.Właściciel jest czynnym modelarzem, można pogadać i w razie wątpliwości doradzi.Najważniejsze jest to że oferta na stronie sklepu jest aktualna i towar zawsze na półce ale tez zawsze można zadzwonić zapytac o towar z poza oferty .i jezeli jest możliwość to sprowadzi dla zamawiającego. Mogę tylko pozazdrościć modelarzom z Jeleniej Góry ze mają taki sklep u siebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Jeszcze tam nie kupowałem ale miałem okazje porozmawiać z właścicielem na zawodach w Jeżowie. Ma doświadczenie i na prawdę wie co mówi. W razie wątpliwości przy zakupie na 100% posłuchałbym jego porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Dokładnie, również rozmawiałem z właścicielem w Pabianicach, z tego co sie dowiedziałem od niego to są autoryzowanym dystrybutorem Graupnera Bardzo przyjaźnie nastawiony człowiek, który może doradzić w wielu sprawach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No, również polecam ten sklep mieszkam niedaleko i zawsze kupuje tam wszelkie akcesoria miła obsługa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam Rok temu kupowałem tam EG. Bardzo życzliwy człowiek. Podpowie, doradzi i co bardzo istotne dla niedoświadczonych modelarzy lub dopiero zaczynających, nie nabuja sobie kasy na niewiedzy innych. Pozazdrościć mieszkańcom-modelarzom takiego sklepu z taką obsługą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Zamawiałem w Modelemax piłki włosowe za 10 zł.I za trzy dni były u mnie.Więcej zapłaciłem za przesłanie .Podejście do klienta w tym sklepie dla mnie bez zastrzeżeń.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam A może by tak posty z tego forum podesłać do gościa co prowadzi ten sklep. Może nie dał by nam stałego rabatu, ale na pewno zrobiłoby mu się miło, zwłaszcza, że ostatnimi czasy tak mało życzliwości wśród ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 lubie ten sklep, przejrzysta oferta na stronie, wszystko jest zawsze na stanie, i szybka wysylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 juz pare razy kupowalem, polecam bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 O ile sie nie myle to rónież ma sklep na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Mogę tylko pozazdrościć modelarzom z Jeleniej Góry ze mają taki sklep u siebie . Również mogę potwierdzić profesjonalizm tego sklepu jest to chyba najlepszy sklep internetowy w Polsce zarówno pod względem cen jak i dostępności towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Mogę tylko pozazdrościć modelarzom z Jeleniej Góry ze mają taki sklep u siebie . Również mogę potwierdzić profesjonalizm tego sklepu jest to chyba najlepszy sklep internetowy w Polsce zarówno pod względem cen jak i dostępności towaru. dodam tez ze, kazda dostawe mam w ciaglu 2 a naj dluzej 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 równiez polecam miałem juz przyjemnośc robienia tam zakupów. Oferty są aktualne właściciel wie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelemax Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Szanowni Koledzy, wczoraj wieczorem surfowalem po internecie i przeczytalem Wasze posty dotyczące mojej osoby i sklepu Modelemax. Jest mi niezmiernie milo i czuję się naprawdę doceniony waszymi wypowiedziami. Cieszę się, że jesteście zadowoleni ze wspólpracy ze mną i sklepem. Jeszcze rok temu sam byłem klientem sklepów modelarskich w Polsce i staram się eliminować nieprawidłowości z którymi sam się spotykałem. Pracuję bardzo intensywnie i dokladam wszelkich starań, aby uslugi świadczone przez Modelemax staly na jak najwyższym poziomie, a klienci byli w pelni usatysfakcjonowani. W tym roku zamierzam wybrać się na zloty i festyny modelarskie, aby poznac Was osobiście i porozmawiac o naszych wspólnych zainteresowaniach. Wasze opinie (pozytywne jak i negatywne) są dla mnie bardzo motywujące i niezwykle cenne. Pamiętajcie, że ze wszystkimi problemami i pytaniami możecie kierowac się bezpośrednio do mnie drogą telefoniczną 663435577 lub poprzez email: sklep@modelemax.pl Jeszcze raz bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam Andrzej Hempel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sklep znam już z wcześniejszych zakupów ale ostatnio przeżyłem szok ! tak perfekcyjnej i miłej obsługi jeszcze nigdzie nie spotkałem .Z czystą przyjemnością będę ten sklep i właściciela Pana Andrzeja reklamował na wszystkich zawodach w których startuję!!! pozdrawiam serdecznie Piotr Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basret Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam serdecznie. Wszyscy pieją z zachwytu, a mnie chce się wyć. Kupiłem w maju motorówkę podobno firmy Pelikan [china pełną gębą]. Po wysłaniu na reklamację miałem telefon od właściciela ModeleMaxa, że on się na tym nie zna. Powiedział, że zna się na pączkach, a na modelarstwie nie. Czy to jest podejście człowieka, który pisze o sobie w poście powyżej, że "Pracuję bardzo intensywnie i dokladam wszelkich starań, aby uslugi świadczone przez Modelemax staly na jak najwyższym poziomie, a klienci byli w pelni usatysfakcjonowani." Nie będę Was zanudzał i opisywał resztę "kwiatków" z tego sklepu. Pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a ja nie mam problemów, zadzwoniłem, dogadałem się i czekam na paczuszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam Ja też nie mam jakichkolwiek problemów. Dzwonie lub wysyłam maila, zamawiam i w przeciągu tygodnia odbieram przesyłkę. Nieraz Pan Andrzej jeszcze coś podpowie, doradzi, a i gratisa do przesyłki dorzuci. Ostatnio nawet poszukał mi gościa, któryu pomógłby mi uzbroić i oblatać Ventusa 2hx. Ej, coś mi się zdaje, że konkurencja chce Panu Andrzejowi zrobić negatywną reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basret Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ej, coś mi się zdaje, że konkurencja chce Panu Andrzejowi zrobić negatywną reklamę. Ciekawe w czym ja konkuruję ? :evil: http://www.epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=8292 Całą korespondencję ze sklepem posiadam, a teraz to chyba zacznę nagrywać rozmowy telefoniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja i tak lubie ten sklep, troche tam kupilem, i mam zamiar dalej kontakt dobry, wszystko zawsze szybko i wedle zamowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.