paweł Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Prace przy modelu Sting ULTRA LIGHT 270 cm. napęd ok 10 do 12 kg ciągu, spalina lub elektryk. Model zakupiony w wersji ARF Paweł Bielsko Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Obserwujemy i czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Gratulacje Pawle nowego nabytku! Kolejna holówka na naszym lotnisku, czy tyko rekreacyjne WDPN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 ... holowka, właśnie robię wzmocnienia - gniazdo na zaczep ...kaczka będzie latać z początkiem sezony 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ta folia na dźwigarze prawego skrzydła jest jakoś nierówno, czy to tylko efekt na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 to folia stretch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 wzmocnienia potrzebuję kupić taki zaczep, jest opcja zakupu w kraju? macie jakieś namiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ewentualnie możesz użyć zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 wygląda ok - dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 ....powoli się klaruje, będzie kaczka holować - zrobiłem wzmocnienia oraz podstawę pod zaczep przenosząc całe obciążenie haka na kadłub pomijając kabinkę. Statyw koła przedniego z alu PA11 dalej sklejka śruby laminowanie - powinno wytrzymać lądowanie nawet po zaoranym lot. Koła 100 Kevan pompowane z owiewkami - było roboty ale jest efekt. Zakładam oświetlenie, okazuje się że mam już zajęte 11 kanałów - został jeden pod rozrusznik ale narazie się wstrzymuję, zobaczymy jaka waga wyjdzie. Szukam fajnej lalki coś jak w Jaribu - macie jakiś pomysł??? kilka fotek, macie jakieś uwagi?? https://picasaweb.google.com/112011382816985278146/Tl2000Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Gratuluję postępów! Polecam zapoznać się z ofertą AP Pilots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ... kilka fotek, macie jakieś uwagi?? https://picasaweb.google.com/112011382816985278146/Tl2000Sting Jedna uwaga by się znalazła..... ktoś podprowadził Łomżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 sześć godzin roboty - głębokość działa bezpiecznie fajne te laleczki, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 sam robiłes mocowanie popychacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 sam.....teraz mam przegub plastikowy ale docelowo będzie alu łożyskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 koledzy - wiem że macie doświadczenie i to nie małe! zawiasy takie będą dobre ( średnica 5 MM długość wklejenia ok 33 mm Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dla mnie są to bardzo dobre zawiasy , montuję je prawie do wszystkich modeli co budowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ok dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Paweł fajny model ale możesz tak coś więcej bo jak patrzę na ten wątek czuje, że brak mi wiedzy o tym modelu. Jaki to zestaw, kto produkuje, więcej danych technicznych jakie wyposażenie - silnik planujesz zamontować. O samolocie dane znalazłem w internecie ale jeśli chodzi o model to już gorzej. Ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi