pilot71 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Faktycznie, połączenie halnego i zakłóceń częstotliwości było nie do opisania, to moje pierwsze takie zawody w karierze ESA, ale jak to się mówi: bunkrów nie było ale i tak było za....cie Nie latałem na turnigy a na sanwie, czasem zdarzały się "przerwy" w sygnale. W WWI dało się to znieść bo model był wolniejszy i mniej zwrotny, więc można było go jakoś opanować ,ale w WWII już tak lekko nie miałem. Mam nadzieję, że ktoś to nagrał: dźwięk silnika trójfazowego kruszącego się o aluminiowe poszycie miga 15...bezcenne Ten oto osobnik w białym kółku jest winowajcą skasowanego silnika w moim P 40, części zbierałem w promieniu kilkunastu metrów; ps: niektórzy z pilotów bali się konsekwencji po ewentualnym zderzeniu z eksponatem, uspokajam...można spokojnie lutować, amelinium na migach jest nie do przebicia przez nasze modele też czekam na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkaluza Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Co do Ataku na namiot to ostatnia minuta filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To lubię! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 film: https://youtu.be/F96TZ3Un5ok https://www.youtube.com/watch?feature=player_videoeditor&v=F96TZ3Un5ok ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Zajeb....szczo!!! Już się bałem że nikt tego nie nagrał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Czy ktoś ma zdjęcia ???? Wiem że było zimno i marzły ręce ale może jednak ktoś udostępni to co pstrykał ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 mam od Michała 5,9 Gb ale muszę to przesiać, bo problem troszkę to wrzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 "I się osunął po ściance w niemocy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Tiaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi