Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kto się pisze bo coś ucichło ?

Będzie nas kilku, ale lekko później. Z Leicester wyjeżdżamy o 9:45. Około 11:30 będziemy na miejscu.

Opublikowano

szok .... kopara mi opadła i jestem całkowicie zdemotywowany jak zobaczyłem co to są modele :) Szymon wkrótce wrzuci co nagrał. Impreza wielkości małego miasteczka zbudowanego z przyczep kempingowych, parkingów, miejsca dla modeli latających + prawdziwe samoloty, quadów włącznie z torem wyścigowym, łódek i toru dla samochodów RC. Oceniłbym frekwencję na kilka (naśćie) tysięcy publiczności i występujący z całego świata łącznie z Australią. Impreza zorganizowana na bardzo wysokim poziomie bez przepychanek. Jak jedna reprezentacja lądowała druga w pół minuty wznosiła się w powietrze. Co ciekawe ... poza jednym oddalonym barem nie było dostępu do alkoholu dla publiczniośći. Zero spacerowiczów z kubkami pełnymi browarów. Jakoś dziwnie z początku po doświadczeniach z polskimi piknikami ;) Nie wiem dlaczego do tej pory jeszcze tam nie byłem, ale wiem, że w przyszłym roku wynajmuję kamping i będę tam cały weekend !!

Szymon, czekamy na materiały. Wiem, że nie będzie ich dużo, ale zawsze coś. Była taka bomba, że nikt nie myślał o filmowaniu i fotografowaniu bo takie coś rzadko można zobaczyć własnymi oczami :)

Opublikowano

Przygodę zakończyliśmy w Leicester. Ja mega zadowolony bo wreszcie po zmianie elektroniki i ustawień dopracowałem quada na tip top a Szymon porwał się na nieco szaleństwa. Wkrótce wyścigi. Organizujemy bramki, flagi itp, a to jednak koszty. Wkrótce film.

Opublikowano

Modele znakomite,piloci rewelacyjnie ale teren,zabezpieczenia to wg mnie porażka ,chyba że tak to wygląda tylko na filmie ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Teren jak dla mnie również katastrofalny, głównie ze względu na drzewa. Zabezpieczenia ok, ale nie jak na te modele latające po 700 km/h albo nawet pulse jet około 450 km/h. Tu się z Tobą w pełni zgadzam i to aż się prosiło o katastrofę. Można by powiedzieć, że impreza odbywa się od lat i co roku i nic się nie stało, ale to niczego nie tłumaczy .. ;)

Opublikowano

Miałem to samo odczucie a żeby było ciekawiej to sprawdziłem najpierw Weston Park na mapie googli i pierwsze co mi przyszło do głowy, że pewnie tam mają jakieś biuro i się zastanawialiśmy przed wyjazdem gdzie mamy jechać bo jedyne co widziałem na mapie to drzewa :) Na miejscu nie okazało się inaczej. Ja bym tam raczej nie próbował latać, jeszcze kilka lat nauki i treningów mnie czeka by na zupełnie otwartej przestrzeni wyczyniać to co oni między drzewami :)

Opublikowano

Elegancko !! :) Po urlopie dołączam, będę miał czas na trenowanie. Dużo Was tam dziś było ? Ja poległem po wczorajszych bojach.

Opublikowano

Nooooo, oszalałem. Jade do was jak tylko się uporam z nową pracą :)

Ale czad!

Ja tak latam praktycznie codziennie na boisku koło domu ale z braku "Bramek" używam bramek piłkarskich, tylko boję się że jak trzasnę w słupek albo poprzeczkę ...... to będzie "GOL" :)

W sumie to tylko 39 mil ;)

Do pracy tyle mam :)(miałem ..... tak naprawdę nieco bliżej :))

Opublikowano

Nooooo, oszalałem. Jade do was jak tylko się uporam z nową pracą :)

Ale czad!

Ja tak latam praktycznie codziennie na boisku koło domu ale z braku "Bramek" używam bramek piłkarskich, tylko boję się że jak trzasnę w słupek albo poprzeczkę ...... to będzie "GOL" :)

W sumie to tylko 39 mil ;)

Do pracy tyle mam :)(miałem ..... tak naprawdę nieco bliżej :))

No zapraszamy :) Jednakże ja na wakacje do Polski uciekam :) ale oni pewnie sie nigdzie nie wybierają hehe :D latają w weekendy od rana :) 

Co do poprzeczki to raz przywaliłem moją RRka na full power :D Słupek sie wygiął i Carbon  nadłamał w deku górnym przy śrubie od słupka :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nooo z pracą co prawda się uporałem, ale za dwa tygodnie też lece na kilkanaście dni do polski, po powrocie się będę odzywał :)

Cięgle trenuję ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Panowie  wiem ze to nie dzial gielda  ale wolal bym raczej lokalnie sprzedac 

- Turingy i10

- rama -550 china 

- na pokladzie Naza v2

- esc Emax 30a

- silniki dji 830

- zippy S3  8000

+ ladowarka do pakietu 

mamy chyba jeszcze 4 esc w zapasie dorzuce gratis 

Wszystko jest praktycznie nowe kilka lotow  odbytych w miedzy czasie  dostalem Phytona w prezecie i raczej nim latam bo wszedzie go mozna zabrac  i jest poreczniejszy  

Jesli ktos cos ... to prosze o info na pw  moge orzucic fotki 

A tu filmik z pierwszego lotu 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.