Miałczek Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie poszukuję pierścień na tłoczek do silnika RCGF 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 MA KTOŚ JAKIEŚ NAMIARY GDZIE MOŻNA KUPIĆ PIERŚCIEŃ DO SILNIKA RCGF15 ALBO MOŻE KOŚ MA NA ZBYCIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sam pierścień w Polsce raczej trudno będzie dostać. Tu masz w zestawie, ale nie jest to jakiś zabijający budżet koszt. Obecnie go nie mają, ale są dystrybutorem, więc poproś, żeby Ci ściągnęli. Może ściągną sam pierścień? W USA jest od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 dzwoniłem do nich i pytałem o pierścień to powiedział że nie mają i że najszybciej w Czechach ale nie mam namiarów jutro zadzwonię i zapytam czy mają zestaw z tłokiem no czy ściągną skoro mają na stronie a ten z USA mógłby ktoś mi go ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zżarło mi posta, nie chce mi się drugi raz pisać. Tu masz (w drugim poście) link do dystrybutorów RCGF na świecie. Masz tam też Czechów. Ja męczyłbym MMotor. Nie daj się spławić. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Napisz do Franka Bowmana, facet dorabia pierścienie praktycznie do wszystkich, nawet egzotycznych, silników modelarskich. Pewnie będzie nieco drożej niż oryginalny chińczyk, ale nie pożałujesz. Ten facet robi najlepsze pierścienie jakie są dostępne. Wklep w google "Bowman rings" i poczytaj. Tu jest jego email: ringmaster46@msn.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 W czechach nie ma w tej chwili i nie wystepuje u nich jako solo.Tylko jako zestaw z tłokiem i swożniem.Ostatnia cena tego zestawu to ok.60 zl Masz tu bez problemu wszystko.Ja ostatnio kupowałem graty do DLE 20 http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=200002649&initiative_id=AS_20151006112951&SearchText=rcgf+15cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja ostatnio kupowałem części do mojego RCGF w http://www.rc-dragon.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi