Elkojote Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Święta już bliżej jak dalej, czas pomyśleć o ozdobach na choinkę . Dał bym sobie rękę uciąć że mam z metr zapasu .., no i kolejny wydatek , tym razem na okulary ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czubek już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 a kiedy zaświeci ???? zdalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jak uszkodzony LiPol się obudzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Nooo z tym LIPolem to fakt ... Trzeba by iść do sąsiada i zakomunikować " Choinka się pali " A sąsiad " Nie mówi się pali tylko świeci " Ok to dom Ci się też świeci i auto też się świeci " 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 zdarza się najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ja też już swoje musiałem do OSP zabulić bo źle oceniłem odległość do drzewa, tyle że w linii lotu poziomego a nie wysokości. Leciałem na pewniaka Handymanem i z boku słyszę - "drzewo", ja na to "wiem, wiem .." za chwilę "Kur... drzewo !!" ja dalej swoje "wiem, wiem" i planowałem je ominąć ładnie łukiem i nagle ..... cisza Model idealnie w połowie wysokości w gęstych gałęziach :) Kosztowało mnie to 150 zł. Teraz już poważnie traktuję porady bardziej doświadczonych by nie latać na tle drzew bo mała szansa, że prawidłowo ocenię odległość od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dwa tygodnie temu też zaliczyłem swoje pierwsze drzewo z wzorcowym na nim lądowaniem bez żadnych uszkodzeń . Musiałem sobie odświeżyć łażenie po drzewach . Modelarstwo stawia przed człowiekiem nowe lub zapomniane wyzwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jest powód żeby choinke uciąć i do domu zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A tam ucinać od razu ..., podetne te 10cm i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi