Elkojote Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Święta już bliżej jak dalej, czas pomyśleć o ozdobach na choinkę . Dał bym sobie rękę uciąć że mam z metr zapasu .., no i kolejny wydatek , tym razem na okulary !
young Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 a kiedy zaświeci ???? zdalnie ?
idfx Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Jak uszkodzony LiPol się obudzi 1
Elkojote Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Nooo z tym LIPolem to fakt ... Trzeba by iść do sąsiada i zakomunikować " Choinka się pali " A sąsiad " Nie mówi się pali tylko świeci " Ok to dom Ci się też świeci i auto też się świeci " 2
idfx Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ja też już swoje musiałem do OSP zabulić bo źle oceniłem odległość do drzewa, tyle że w linii lotu poziomego a nie wysokości. Leciałem na pewniaka Handymanem i z boku słyszę - "drzewo", ja na to "wiem, wiem .." za chwilę "Kur... drzewo !!" ja dalej swoje "wiem, wiem" i planowałem je ominąć ładnie łukiem i nagle ..... cisza Model idealnie w połowie wysokości w gęstych gałęziach :) Kosztowało mnie to 150 zł. Teraz już poważnie traktuję porady bardziej doświadczonych by nie latać na tle drzew bo mała szansa, że prawidłowo ocenię odległość od nich
micro Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Dwa tygodnie temu też zaliczyłem swoje pierwsze drzewo z wzorcowym na nim lądowaniem bez żadnych uszkodzeń . Musiałem sobie odświeżyć łażenie po drzewach . Modelarstwo stawia przed człowiekiem nowe lub zapomniane wyzwania
Łukasz.S Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Jest powód żeby choinke uciąć i do domu zabrać
Elkojote Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 A tam ucinać od razu ..., podetne te 10cm i będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi