Skocz do zawartości

Brakło 10 cm .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Święta już bliżej jak dalej, czas pomyśleć o ozdobach na choinkę :) . Dał bym sobie rękę uciąć że mam z metr zapasu .., no i kolejny wydatek , tym razem na okulary ! 

post-14492-0-05340400-1444150418_thumb.jpg

Opublikowano

Nooo z tym LIPolem to fakt ... Trzeba by iść do sąsiada i zakomunikować " Choinka się pali "  A sąsiad " Nie mówi się pali tylko świeci "  Ok to dom Ci się też świeci i auto też się świeci "   

• Lubię to 2
Opublikowano

:)

Ja też już swoje musiałem do OSP zabulić bo źle oceniłem odległość do drzewa, tyle że w linii lotu poziomego a nie wysokości. Leciałem na pewniaka Handymanem i z boku słyszę - "drzewo", ja na to "wiem, wiem .." za chwilę "Kur... drzewo !!" ja dalej swoje "wiem, wiem" i planowałem je ominąć ładnie łukiem i nagle ..... cisza :) Model idealnie w połowie wysokości w gęstych gałęziach :) :) Kosztowało mnie to 150 zł. Teraz już poważnie traktuję porady bardziej doświadczonych by nie latać na tle drzew bo mała szansa, że prawidłowo ocenię odległość od nich ;)

Opublikowano

Dwa tygodnie temu też zaliczyłem swoje pierwsze drzewo z wzorcowym na nim lądowaniem bez żadnych uszkodzeń :P .

Musiałem sobie odświeżyć łażenie po drzewach :).

Modelarstwo stawia przed człowiekiem nowe lub zapomniane wyzwania  :D

• 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.