Elkojote Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Święta już bliżej jak dalej, czas pomyśleć o ozdobach na choinkę . Dał bym sobie rękę uciąć że mam z metr zapasu .., no i kolejny wydatek , tym razem na okulary ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Czubek już masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 a kiedy zaświeci ???? zdalnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Jak uszkodzony LiPol się obudzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkojote Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Nooo z tym LIPolem to fakt ... Trzeba by iść do sąsiada i zakomunikować " Choinka się pali " A sąsiad " Nie mówi się pali tylko świeci " Ok to dom Ci się też świeci i auto też się świeci " 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali1983 Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 zdarza się najlepszym Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Ja też już swoje musiałem do OSP zabulić bo źle oceniłem odległość do drzewa, tyle że w linii lotu poziomego a nie wysokości. Leciałem na pewniaka Handymanem i z boku słyszę - "drzewo", ja na to "wiem, wiem .." za chwilę "Kur... drzewo !!" ja dalej swoje "wiem, wiem" i planowałem je ominąć ładnie łukiem i nagle ..... cisza Model idealnie w połowie wysokości w gęstych gałęziach :) Kosztowało mnie to 150 zł. Teraz już poważnie traktuję porady bardziej doświadczonych by nie latać na tle drzew bo mała szansa, że prawidłowo ocenię odległość od nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
micro Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Dwa tygodnie temu też zaliczyłem swoje pierwsze drzewo z wzorcowym na nim lądowaniem bez żadnych uszkodzeń . Musiałem sobie odświeżyć łażenie po drzewach . Modelarstwo stawia przed człowiekiem nowe lub zapomniane wyzwania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz.S Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Jest powód żeby choinke uciąć i do domu zabrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkojote Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 A tam ucinać od razu ..., podetne te 10cm i będzie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts