andrzej nowicki Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Namiot odkurzony ekipa z Poznania szykuje się na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Tak jak myślałem chętnych na piątek będzie całkiem sporo więc jutro załatwiam aby bufet był czynny już od piątku. Miło mi poinformować, że każdy uczestnik poza plakietką otrzyma również modelarski, okolicznościowy breloczek do kluczy. Pozdrawiam i ... działam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Pragnę poinformować iż bufet będzie obecny od piątku. W sobotę i niedzielę na śniadanie dostępne będą bułki z wędlina itp. Po przyjeździe będzie można zamówić "abonament piknikowy" dzięki któremu ceny za śniadania i obiady (zupa + drugie danie + napój, każdego dnia bedzie cos innego) będzie tańsza niż gdybyście kupowali osobno. Zapewniam będzie smacznie i niedrogo. W sobotę ognisko dla uczestników jest za darmo, nie musicie kupować niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Niestety nie dojadę kontuzje złapałem a i modele nie będą gotowe:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Marcin, kontuzja poważna? Może jednak... bez modeli też będziesz mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Walczę ze spitfirem i tak palce trochę rozcialem.. Zrobię co mogę, lecz cudów nie obiecuję byłem raz na Wilczych i jestem głodny kolejnego spotkania:) tak ze moze może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W temacie sędziowania: jeśli brak lepszych kandydatur, to można brać mą osobę pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Głosuje na Karola Marcin dasz radę ja od zeszłego roku jestem kontuzjowany i tylko Wilcze trzymają mnie w dobrej mocy aby przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Karlem tak więc zostałeś sędzią sprawiedliwym. ???? Proszę nie zapomnij przy zgłaszaniu w sekretariacie powiedzieć że sedziujesz - zostaniesz zwolniony z wpisowego i dostaniesz kupon na posiłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Koledzy modelarze, są jeszcze wolne dwa dwuosobowe pokoje w przeuroczym miejscu, około 1,5 kilometra od imprezy. Polecam Wam agroturystykę "Wilcze laski 6". Jeśli ktoś chce zapewnić sobie czy żonie komfortowe warunku za rozsądne pieniądze lepszego miejsca nie znajdziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 http://lotniczapolska.pl/Piknik-modelarski-w-Wilczych-Laskach,40459 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja chciałbym serdecznie podziękować Piotrkowi i Łukaszowi oraz innym Kolegom organizującym Piknik za to, że podjęli się po raz kolejny tak trudnego zadania. Jesteście wielcy! Zrobię wszystko, żeby być. Nawet, jakbym miał przywieźć tylko Fun Cuba. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Warto być tak było pięć lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Informacja dla kolegów latających na uwięzi - jak obiecałem jest już wyznaczony i oznaczony krąg. Szerokość asfaltu w miejscu (płaszczyzna postojowa) wynosi 33 m. (wydawało mi się ze więcej ale pomiar jest bezlitosny). Gdyby jednak ktoś chciał latać na dłuższych linkach to informuję że trawa bezpośrednio przy asfalcie zostanie skoszona tak więc tylko znikoma część kręgu "wypadnie" nad królestwem pszczółki Maji. Maja pozwoliła ☺. Dziękuję Izie, Darkowi, Staszkowi i Szymonkowi za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Krąg jest, to w piątek nasza ekipa będzie go testowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A jakie macie linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Te z którymi przyjedziemy od 11 do 15 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dacie potrzymać bo z 35 lat nie latałem na sznurkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Te z którymi przyjedziemy od 11 do 15 metrów To spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi