RomanJ4 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nasze "interesy" z Wielkim Bratem - a jednak potrafią na drzwiach... http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=4055 ( http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=4019 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ten SW rozpadł się w powietrzu?!?! Czym ONI sterowali???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 to jest "news" z 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Było nie było, ja na przykład tego tematu nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 to jest "news" z 2010 roku Prawda. Co nie zmienia faktu, że bierzemy od USA złom, i jeszcze im za to włazimy...(vide ogołocone ze wszystkiego korwety które taniej im było nam podarować niż utylizować, F16 "Jaszczomb" do których piloci zabierają ze sobą koszyki z częściami, itd..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 ? Po prostu nie masz dostępu do sprawdzonych informacji. W naszym dziwnym kraju trzeba zawsze na wszystko narzekać a każdy "dziennikarz" może napisać artykuł na każdy temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To akurat nie dziennikarze sensu stricte... Swoja drogą trafiłem kiedyś całkiem przypadkiem na stronkę z prywatnymi relacjami na gorąco naszych chłopców w Iraku. Z ocenami co to oni tam posiadają i jak tam jest naprawdę, (popartymi często drastycznymi zdjęciami) Wierzcie mi albo nie, ale różniły się "nieco" od oficjalnej propagandy... Zapisałem gdzieś sobie link, o ile go znajdę i jest jeszcze aktywny, to wkleję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja kiedyś czytałem wypowiedzi żołnierzy o ratujących im życie nowych Humvee, ze wzmocnionym opancerzeniem podłogi. Czy jeśli wkleiłbym taki link "w opozycji";) do Twojego Romanie, to by znaczyło, że w armii nie jest tak źle? Tak można bez końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wierz mi, nie jestem czarnowidzem ani jak Macierewicz nie widzę wokół samych spisków, i też chciałbym jak najlepiej dla naszych , ale nie wszystko wiemy, a medal ma zazwyczaj 2 strony. Niestety. (pogadaj z ludźmi z pułku w Brodnicy jak wyznaczano "ochotników" na misję do A). A Humvee.. cóż nie dziwię się że mogli tak twierdzić po doświadczeniach z naszymi "pancernymi" Honkerami (bo o nich m/in był tam mowa).. Nawiasem, Amerykanie mają lepsze zdanie o naszych Rosomakach niż swoich Humvee jeśli idzie o szanse przeżycia w razie czego, ale to całkiem inna bajka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi