Paweł Prauss Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 http://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=107 Cześć Jego pamięci!!! Jak poznam szczegóły dot. pogrzebu to niezwłocznie podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wielka strata dla polskiego modelarstwa uwięziowego :-( Zawsze służył pomocą i wiedzą, dużo się od niego nauczyłem. Najszczersze kondolencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie mówimy żegnaj lecz do zobaczenia... Chociaż nie znałem Piotra wszelki szacunek za to co zrobił dla Polskiego modelarstwa i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 \\*// \\*// \\*// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Uroczystości pogrzebowe odbędą się w Kościele p.w. św. Stanisława Kostki w Poznaniu o godz 13:00 w najbliższą sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kondolencje dla rodziny. Duża strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dopiero dziś trafiłem na ten link. Pana Piotra- poznałem w latach 70. Prowadził modelarnię na osiedlu Przyjaźni na Winogradach. Ja chodziłem do modelarni na os. Wielkiego Października którą prowadził wspaniały Pan Ryszard . Pan Piotr podpowiadał nam -gówniarzom jak wykonywać poprawnie akrobacje na uwięzi.M.in dzięki jego radą zakwalikowałem się na mistrzostwa Polski modeli akrobacyjnych w Warszawie w 77 lub 78. Start był wspaniałym przeżyciem dla 17 letniego młokosa - o wynikach przemilczę. Cześć jego pamięci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi