Paweł Prauss Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 http://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=107 Cześć Jego pamięci!!! Jak poznam szczegóły dot. pogrzebu to niezwłocznie podam.
skuter Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wielka strata dla polskiego modelarstwa uwięziowego :-( Zawsze służył pomocą i wiedzą, dużo się od niego nauczyłem. Najszczersze kondolencje.
endriuRC Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie mówimy żegnaj lecz do zobaczenia... Chociaż nie znałem Piotra wszelki szacunek za to co zrobił dla Polskiego modelarstwa i nie tylko.
Paweł Prauss Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Uroczystości pogrzebowe odbędą się w Kościele p.w. św. Stanisława Kostki w Poznaniu o godz 13:00 w najbliższą sobotę.
alyan Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Kondolencje dla rodziny. Duża strata.
wacek.matuszak Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dopiero dziś trafiłem na ten link. Pana Piotra- poznałem w latach 70. Prowadził modelarnię na osiedlu Przyjaźni na Winogradach. Ja chodziłem do modelarni na os. Wielkiego Października którą prowadził wspaniały Pan Ryszard . Pan Piotr podpowiadał nam -gówniarzom jak wykonywać poprawnie akrobacje na uwięzi.M.in dzięki jego radą zakwalikowałem się na mistrzostwa Polski modeli akrobacyjnych w Warszawie w 77 lub 78. Start był wspaniałym przeżyciem dla 17 letniego młokosa - o wynikach przemilczę. Cześć jego pamięci !
Rekomendowane odpowiedzi