robloz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Czy któreś z tych kolanek będą pasowały do ASP 91.(są od OS max). Muszę zmienić kąt wyjścia tłumika. http://rc-team.pl/1083-czesci-zamienne?selected_filters=&p=20 A może gdzieś można kupić oryginalne do ASP, albo ktoś ma na odsprzedanie. W grę wchodzi kąt 60-80 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Kupowałem tłumik z asp.52 fs do os max .48fs. Gwint pasował idealnie więc w tym przypadku też tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 W mniejszych pojemnościach na pewno kolanka są zamienne ale czy ASP91 ma taki sam gwint jak OS91 to na tą chwile nie wiem. Mam OS91fs i tam jest gwint M11X0,75 a w ASP nie wygląda on na tak drobny. Wieczorkiem jak wrócę do domu to mogę sprawdzić czy kolanka są zamienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie mam czym sprawdzić jaki jest gwint. Ma 11mm. i jest drobniejszy od normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountryMama Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czy któreś z tych kolanek będą pasowały do ASP 91.(są od OS max). Muszę zmienić kąt wyjścia tłumika. http://rc-team.pl/1083-czesci-zamienne?selected_filters=&p=20 A może gdzieś można kupić oryginalne do ASP, albo ktoś ma na odsprzedanie. W grę wchodzi kąt 60-80 st. Kolanka O.S. Max-a są kompatybilne z gwintami ASP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kolanka O.S. Max-a są kompatybilne z gwintami ASP Ok. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Potwierdzam fakt zamienności. Właśnie sprawdziłem i tłumik od OS'a wkręca się na rurę wydechową ASP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi