Pioterek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Panowie głowa do góry, Dusty nie miał szans a jednak wyścig wygrał.☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Widzę że PO się odzywa. Szkoda że Tusk emigrował bo również miałby prawo głosu - a mówi się że nie opuszcza się tonącego okrętu. Chociaż nie wiem jak można wydelegować kogoś kto nie zna angielskiego na stanowisko w parlamencie europejskim. I Kopacz pożal się Boże premier - bajkospiarz i bezczelna kłamczucha co zostało udowodnione nawet Cejrowski ją publicznie od kłamców wyzwał i nic nie może mu zrobić. Haha barany z PO przedali Polskę niemcom a teraz próbują obrażać innych. I w dodatku widzę że barany z PO oprucz drona nie znają innego sposobu na policzenie ludzi. Jakoś 20 lat temu też liczyli precyzyjnie - i bez dronów. edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dajcie spokój z polityką szkoda czasu i nerwów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja jestem jeszcze dość spokojny staram się pisać tak żeby nie zbanowali. Jest to post ironiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ale Adam- to forum jest apolityczne ,więc urywamy takie dyskusje . Kuba delikatnie dał to chyba do zrozumienia . Tak więc proszę wrócić na właściwy tor tematu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Rozumię. Również urywam natomiast chciałem zaznaczyć że to nie ja rozpocząłem dyskusje polityczne. Więc następnym razem proszę urywać u zarodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Oprócz Tutsi i Hutu są jeszcze ludzie, którzy chcą żyć spokojnie w normalnym kraju. Więc nie dziel i nie napuszczaj Kolego szpachla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Rozumię. Również urywam natomiast chciałem zaznaczyć że to nie ja rozpocząłem dyskusje polityczne. Więc następnym razem proszę urywać u zarodka. Wyluzuj Adamie. Skąd Ci w ogóle przyszło do głowy, że ktoś tu popiera PO? Świat nie jest zero-jedynkowy. Dobra to ja już kończę i się więcej nie odzywam w tym temacie. Wesołych Świąt! I modelarskich prezentów pod choinką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi