enter1978 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Lubię ten model, i lubię sklejać modele, ale malowanie w moim wykonaniu to raczej dramat, nie mam do tego predyspozycji. A z racji tego że teraz nie planuję nic nowego sklejać, ( nie licząc modelu z napędem benzynowym) ale z tym modelem to mnie złapie 2018r . Z racji tego że mamy zimę , w około jest biało i jeszcze model jest z białego depronu , to dość ciężko się lata , było na tyle źle że jak trochę dalej odleciałem to gubiłem się bo zaczynałem się motać czy model leci ode mnie? , czy leci na mnie?. Więc wziąłem markery i tak go ubarwiłem , aby był widoczny na tle białego śniegu. Z widocznością jest dużo lepiej, trzeba jeszcze poczekać aby w ręce nie było zimno i można sie bawić. Aby do maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pożar masz w kabinie !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi