songo78 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W Inwałdzie mnie nie będzie ale w Wincentowie prawdopodobnie tak. Chętnie wypróbuję Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Na koniec jeszcze lista zakupów bez silnika, odbiornika i pakietu zasilającego: Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Fajny modelik wyszedł. Też trochę się bawię poliwęglanem i chciałem zapytać - wzmacniałeś czymś statecznik poziomy? Jakąś rurką czy coś, czy jest wystarczająco sztywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Statecznik z poliwęglanu 4mm nie wymaga wzmacniania, kadłub o prostokątnym przekroju zrobiony z takiej płytki też jest mega mocny. Pochwal się - co budujesz? Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mam jeden prosty model o nazwie SPAD Gnat który jeszcze nie latał, a statecznik będę robił do kombata Zero. Oprócz tego chodzi mi jeszcze po głowie jakieś latające skrzydełko bo sporo materiału leży i ma mnie patrzy ;-) Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Na zakończenie walka C3603 z Focke Wulf i SU: Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Chyba was pogięło, trzech zawodników bije się fajnymi samolotami,latają jak szatany,lądują wszystkie całe i co ,nie przyjeżdżają na Mistrzostwa Polski . Krzysiek a mogłeś się zmierzyć z C-3603 Sergiusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Problem jest raczej organizacyjny, bo Mistrzostwa Polski rozgrywane w czasie wakacji skazują wielu zawodników na nieobecność. Wczoraj dopiero wróciłem z urlopu, odrabiam zaległości na forum i bardzo boleje nad tym, że nie było mi dane wystartować. Niestety nie potrafię ustawić życia rodziny pod kalendarz imprez aircombatu :-( Mam nadzieję, że dwa modele C3603 spotkają sie w Krakowie a do tego czasu jeszcze kilka takich treningów walki się odbędzie :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DimaPavlov Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ja robiłem kadłub z balsy i owinąłem w jadą warstwę szkła. Waga gotowego do lotu za wyjątkiem paliwa była 1200-1300 gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 To przy tej technologii budowy modelu waga wyszła dobra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi