pilot71 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam, Od dłuższego czasu chodził mi po głowie pomysł zbudowania kokpitu pod FPV. Docelowo chciałbym zrobić kokpit BF 109 w większej skali, ale puki co do testów wystarczy mi w zupełności He 162. Tym bardziej, że i miejsca na większy samolot teraz nie mam. Na tą chwilę mam kilka zdjęć i film z testu ustawień. Z budowy Bf 109 będzie osobny wątek, zdradzę tylko że ma być z headtracker-em (jeszcze nie wiem jakim) i ruchomymi elementami kokpitu. Na razie mam to: i link do filmu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pomysł rewelacyjny. Do kompletu brakuje ci ręki trzymającej drążek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 może będzie przy Bf 109, na razie mam tylko 8 kanałów do dyspozycji i mało miejsca w kabinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi