robraf Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 na jakiej ulicy jest ten dom kultury czy inne miejsce gdzie się mamy spotkać? p.s. czyli bedzie można tez polatać na lotnisku w żarowie? to fajnie zobacze jak model startuje z podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jak dobrze znalazłem w internecie to ul.Armii Krajowej 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jak dobrze znalazłem w internecie to ul.Armii Krajowej 40 Trafiony,znaleziony http://katalog.pf.pl/Żarów/Żarowski-Ośrodek-Kultury-F4463900G0B2420-m19.html Zarow jest na Dolnym Slasku.Kilka Kilometrow od Swidnicy.Nie sposob nie trafic pytajac np. o stacje kolejowa (duzy wezel kolejowy) Opis dojazdu juz podalem, wczesniej-Google,mapa,film itd. Gdyby ktos sie zgubil,dobra kobieta pokieruje (zostanie w domu - chyba) mozna zadzwonic - tel 074 854 20 63 . Tylko nie umawiac mi sie na randki , kawki i tym podobne glupoty :devil: :* Rusko - wystarczy zapytac miejscowego-kazdy pokaze.Gory nie sposob nie zauwazyc. Czekamy do 14 w Domu Kultury,potem jedziemy do Rusko. Tam latamy do bolu :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Tam latamy do bolu Chcialoby sie napisac - I ja tam bede - piwko se pochlepcze ... ale mnie nie bedzie Niemniej jednak, zycze wszystkim wybornej zabawy i cudownej pogody. W Polsce pojawie sie dopiero :'( na na swieta grudniowe (2 tygodnie), ale jakies ptaszysko ze soba zabiore, mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos chetny aby :ass: wymrozic przez chwilke. PS. Szkoda Pieter, ze nie udalo sie nam razem tutaj polatac :evil: Jeszcze raz udanego zlotu, myslami bede przy Was i czekam na obfite relacje :faja: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 PS. Szkoda Peter, ze nie udalo sie nam razem tutaj polatac Jeszcze raz udanego zlotu, myslami bede przy Was i czekam na obfite relacje No wieczor cudow.Witam Cie serdecznie. W UK to jakos tak dziwnie mi bylo.Juz nigdy tam nie pojade. Ale w RP,masz zawsze otwarte zaproszenie (bez wzgledu na pore roku). Wpadniesz,browarka wypijemy,powspominamy.przespisz sie i naladujesz aku. A moze z rodzinka odwiedzisz moje strony ? Relacje przygotuje obszerna.Ci co nie mogli,nie chcieli , beda mogli zapoznac sie z klimatem. Jest to klopotliwe,odleglosc,czas,koszty,ale raz w roku warto,chocby dlatego ze nikt nigdy tego nie zrobil-zlot/spotkanie integracyjne pilotow FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 no to Panowie ja się zbieram i do zobaczenia w Żarowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ja też do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Panowie duzo zdjec przywiezcie Dla tych co nie mogą Pozdrawiam i Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam serdecznie, Nasza ekipa ze Świebodzic i okolic była wczoraj [sobota 2008.07.12] - co prawda większość była zajęta lataniem i kamerkami ale kilka fotek mamy Link bezpośredni do naszej galerii http://www.rcswiebodzice.pl/photogallery.php?album_id=30 Pozdrawiam i życzę wszystkim dzisiaj udanych lotów PS. Za rok znów się spotkamy !! Oby było nas więcej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam. No i po spotkaniu. Nawet frekwencja na gorce dopisala. Spotkanie oceniam jako udane.Byla mozliwosc porownania konstrukcji,sprzetu i sposobow rejestracji lotow.Panowie piloci sa jeszcze w drodze do domow,wiec jako zwiastun ich relacji filmowych i zdjeciowych,krotki film jak sie bawilismy. Juz wiemy, ze nie bedzie to ostanie takie spotkanie.Nastepne za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 dotarłem dzięki Krzysztofie za podwiezienie idę spac a jak wstanę to powstawiam zdjęcia i relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wrzuciłem kilka fotek i idę spać http://kijanowski1.fotosik.pl/albumy/469229.html#e krzysiek_k1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 i ja dodaje obiecane fotki http://picasaweb.google.pl/meteor7899/SpotkanieIntegracyjne02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wie ktos co to za szybowiec na 9 fotce??czy to jes tmodel sunny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 tak to Sunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Moj od 3 lat dalej nie skonczony :| Juz tylko kesnony oklejanie i montaz elektronik..I tka lezy od roku...Niwem jak sie za to zabrac za te kesony i oklejanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja przywiozłem 180 fotek i będę ładować je powoli do galerii TUTAJ. Zajawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 SUPER,SUPER - przyjde z roboty to na spokojnie pooglądam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Haha no było fajnie, Ddla tych którzy pamiętają jak mówiłem o tych mikro modelach podaje linka: http://www.microflight.com/ Sklep z tanimi gotowymi do lotu zestawami HELI tutaj: http://flying-hobby.com Filmy później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No i jest już filmik ze zlotu, ale zaczne od końca, czyli film nagrany w drodze do domu nad autostradą A4, a że chmury były nisko, no to udało mi się je dosięgnąć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.