robraf Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 fajnie było ale niestety nie mam filmow ani zdjęć , szkoda widze że w drugi dzień lataliście na lotnisku w żarowie.!? szkoda że mnie nie było , bardzo chciałem wystartować z asfaltu i wylądować z włączonym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No fajny zlocik - szkoda , ze mam za daleko troche . Ale cala relacje dokladnie obejrzalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Tutaj foto z satelity na miejsce gdzie lataliśmy: http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=woj.+Dolno%B6l%B1skie,+Rusko&Submit=Szukaj&long=16.4656568&lat=50.9836128&type=3&scale=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Z nowych wiesci dodam ,ze dostalem juz fakture na domene rc-cam.?? Forum wystartuje za ok tydzien.Musze sie jeszcze naumiec paru rzeczy aby je prawidlowo odpalic i mozna dzialac. Tym razem bedzie bez falstartu,to wynik naszego spotkania. Oczywiscie tego miejsca nie opuscimy. To dobra wiadomosc,gdyz rozpoczete tam projekty,elektroniczne,na pewno wytrwaja do konca,czyli powstanie prototyp.No i powstanie pierwsze (ex drugie) takie miejsce w Polsce dla pilotow FPV i pasjonatow tego hobby. Najlepiej okreslil je jeden kolega,ktory odwiedzil nas na gorce w Rusko. Cyt. ....i po co ja to zobaczylem ? Ciag dalszy pewnie bedzie,czyli zacznie latac z kamerka. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Gratulacje z udanego zlotu Nastepnago to juz nie odpuszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Peter to jak następny zlocik w Łodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak pokaza sie filmy i reszta fotek,to dopiero beda zalowac Ci co nie byli A filmow wystarczy na pelny metraz :lol2: Troche poczekamy na nie,ale bedzie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (..)to jak następny zlocik w Łodzi? Jestem szalenie ZA! Może juz we wrześniu? Dni jeszcze długie a pola już wykoszone, więc przestrzeni na stanowiska duuuuuuuuużo więcej będzie w RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Może juz we wrześniu? byle nie 20 września i będę to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ... to pozostaje 26-27.09.... Możemy przed lataniem objeździć różne wiejskie okolice w poszukiwaniu kilku punktów odniesienia (jakiś wysooooki maszt, komin, duuuużo pól po skoszeniu) by łatwiej się latało. GALERIA GOTOWA - ZAPRASZAM DRUGA GALERIA - ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Scrubby, spróbuj wrzucić fotki na inny serwer, bo z fotosikiem są ostatnio problemy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Z nowych wiesci dodam ,ze dostalem juz fakture na domene rc-cam.??Forum wystartuje za ok tydzien.Musze sie jeszcze naumiec paru rzeczy aby je prawidlowo odpalic i mozna dzialac. Przepraszam za nie na temat, ale to dobrze, ze nie wróciła domena do puli wolnych domen :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 z braku czasu dopiero teraz mam filmik: będzie jeszcze jeden jutro. krzysiek_k1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Krzysiek wrzuciłem link do Twojego filmu na RCGroups.com !!! http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=893567 Niech za granicą wiedzą, że tu w Polsce też latamy FPV ;-) Prośba do reszty, by przeżucili swoje fotki z Fotosika na inny serwer zdjęciowy, u mnie fotosik wogóle nie wczytuje wgranych tam zdjęć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 u mnie fotosik odczytuje tylko kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 u mnie fotosik odczytuje tylko kilka zdjęć Mam to samo :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 filmik z drugiego dnia: krzysiek_k1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 a filmował ktoś jak latał mój ??????? :oops: :oops: :x 8) :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Krzysiek, wrzuć na Vimeo, filmik z mojego lotu, ten czarnobiały .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Na jaki serwer usługowo-zdjęciowy wrzucić fotki? P.S. Najchętniej taki, by miał jakąś aplikację do hurtowego ładowania fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.