Marcinmb Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 www.fotosik.pl tak ma..mozna wgrywac chyba 25zdjec na raz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 picassa i google - masz albumy i pokazujesz co chcesz... no i jakas tam obrobka jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam,Na jaki serwer usługowo-zdjęciowy wrzucić fotki? P.S. Najchętniej taki, by miał jakąś aplikację do hurtowego ładowania fotek. Picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_k1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 a to filmik z lotu KILLERUSA: krzysiek_k1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Irek a jak Twoje filmy z moim motoszybowcem :> powinny być ciekawe bo latałeś nad nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Marcin z tego co wiem, to ten moment z scięciem szarfy nie nagrał się prawidłowo.... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 DZieki Krzychu za filmik !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Będą będą zapewniam Cie ... to tylko kwestia wolnej chwili ( i natchnienia ) a tak realnie to 2-3 dni i coś zmajstruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 a szkoda bo fajnie by wyglądało ale przecież nie tylko ten filmik był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To nie tylko by fajnie wyglądało, to były ewenement na skale światową !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 To nie tylko by fajnie wyglądało, to były ewenement na skale światową !!! Ja zawsze mowie ze na takich spotkaniach mozna cos ciekawego zmajstrowac. Jak piloci znajda troche czasu,polepia filmy, to bedzie niezla kolekcja Takiej i w dodatku w jednym miejscu na pewno nie ma (w Polsce). Ostatni news. Juz niedlugo (moze w sobote) odpalimy nowe forum. Zmienilem domene,no trudno,podwqojny koszt. Nasze forum bedzie nosic nazwe www.rc-cam.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja mam małe pytanko, Gdzie jest część górki z tego zdjęcia - to nadal RUSKO ?? http://images30.fotosik.pl/248/0460b1a872afca44.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Gdzie jest część górki z tego zdjęcia A to jest moja prywatna gorka-100m od domu. Taka kameralna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgodnie z obietnicą - po powrocie z urlopu załadowałem fotki na PICASA. GALERIA W FOTOSIK.pl - ZAPRASZAM DRUGA GALERIA W PICASAWEB.google.pl - ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam. Zgodnie z naszymi ustaleniami na spotkaniu integracyjnym,powstalo (nareszcie) forum rc-cam stricte tematyczne. Z uwagi na (moje) szczuple zasoby finansowe,zrezygnowalem z domeny rc-cam.tv na rzecz domeny (tanszej) rc-cam.info. Do czasu zamiany domen adres forum mozna wybierac z dwoch adresow. Dotychczasowy www.rccam.pl oraz nowego,ktory bedzie juz na stale,czyli www.rc-cam.info Jesli ktos z naszego kregu ma troche czasu,poprosze go o poprzenoszenie niektorych tematow ze zmarlego forum rc-cam.pl do nowego , czyli www.rc-cam.info. Oczywiscie po autoryzacji autora,co chyba nie bedzie problemem. Nt. zasad forum www.rc-cam.info / www.rccam.pl popiszemy sobie juz tam.Tutaj dodam jedynie . ze nie jest to zadne konkurencyjne forum dla PFMRC , a jedynie naturalna mutacja tgo dzialu.Piloci FPV powinni miec takze swoje wlasne miejsce :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 no i wreszcie moge zaprezentować swój film a raczej teledysk z pierwszego zlotu fpv w polsce : 1" ZLOT FPV in POLAND pozdrawiam tych którzy byli i tych którzy bedą za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 FILMIK DEBESCIAK Jeden z lepszych jakie widzialem. Wielkie dzieki za tak ciekawqy i wesoly filmik :* :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 pozdrawiam tych którzy byli i tych którzy bedą za rok Irek a myślałem że kombinujemy coś we wrześniu w centrum Polski :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Tak! Tak! Przypominam: WRZESIEŃ - okolice ŁODZI... Meteor zna szczegóły ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no to mnie nie będzie: 1powód. za daleko 2 powód. mam bierzmowanie i wogóle 3 powód jade na początku października na targi do lipska lub do pragi i musze zbierac kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.