miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Policja czy cuś. Ktoś z Łodzi pewnie dokładniej powie. Ja tylko wiem tyle, ile zasłyszałem na Bieszczadzkiej. Stąd wspomniana przeze mnie wcześniej lista osób oficjalnie zgłoszonych do latania i itd. Ale szczegółów nie podam bo nie znam. Ja tam bywam tylko gościnnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale to co to znaczy, że bez policji nie można latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Z tego co zaslyszalem można, trzeba tylko szybko uciekać gdy sie pojawi Zerknij na mape stref w łodzi Mozliwe ze tam tez juz sformalizowali i sie da latać, ale nie gadalem z nikim z Brodzkiej od dluzszego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hmmm... to trzeba mieć pozwolenie na latanie czy tylko w wyznaczonych miejscach, których nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W obszarach ruchu lotniczego lotnisk (CTR) fakt latania trzeba zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I na Bieszczadzkiej jest to zorganizowane "grupowo". Jedno zgłoszenie dla wcześniej przekazanej listy osób. A na Brodzkiej nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że jest podobnie. Dlatego Ci o tym napisałem. Jeśli bywasz tam rzadko, ale cyklicznie to warto złapać jakiegoś lokalesa i się wypytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I na Bieszczadzkiej jest to zorganizowane "grupowo". Jedno zgłoszenie dla wcześniej przekazanej listy osób. A na Brodzkiej nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że jest podobnie. Dlatego Ci o tym napisałem. Jeśli bywasz tam rzadko, ale cyklicznie to warto złapać jakiegoś lokalesa i się wypytać. Panowie, a może zrobimy ściepę i kupimy jakiś rozległy nieużytek ? W "mojej" okolicy są takie, a sama okolica atrakcyjna na różne sposoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam Potrzebuję kupić kilka serw. Lekkie mocne i tamie, bez drgań, bez trzepotania lotek, bezawaryjne. Wiecie gdzie? i jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hxt900 - HK TP MG90S - gdziekolwiek, gdzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hxt900 - HK TP MG90S - gdziekolwiek, gdzie taniej a robiłeś może zakupy w HobbyKing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Robiłem, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Poszukaj w zakładce giełda widziałem ktoś miał do sprzedania sporą ilość tanio Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Robiłem, a co? bo ja jeszcze nie, a widziałem parę fajnych rzeczy i taniej niż u nas w Polskich sklepach A łatwo się tam kupuje? Dostawa ile kosztuje? jaki czas realizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeśli zamawiasz w magazynu Europa to 1 tydzień trwa dostawa paczka do 10 kg kosztuje 11. $ a jeśli wartość przekroczy 150. $ to przesyłka jest darmowa i musisz założyć konto na paypal będzie naj szybciej. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie wiem czy łatwo. Na pewno wygodnie mieć kartę kredytową. Koszt dostawy - poszukaj na dole strony zakładki "postage table". Tam masz wszystko szczegółowo. Opłacalną formą jest kupno w ich magazynie europejskim i przesyłka paczką GLS z trackingiem. Koszt ok. 10-11$, a możesz nabrać 2.5-3kg towaru. To świetna opcja, jak kupujesz pakiety lub ogólnie coś cięższego. W przesyłce lotniczej każdy gram jest droższy. Idzie to ok. tygodnia. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50041-wysylka-hobbyking/ http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51506-pomoc-przy-zam%C3%B3wieniu-z-hobbyking/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeśli zamawiasz w magazynu Europa to 1 tydzień trwa dostawa paczka do 10 kg kosztuje 11. $ a jeśli wartość przekroczy 150. $ to przesyłka jest darmowa i musisz założyć konto na paypal będzie naj szybciej. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka No to pewnie opłaca się tylko przy większych zakupach Nie wiem czy łatwo. Na pewno wygodnie mieć kartę kredytową. Koszt dostawy - poszukaj na dole strony zakładki "postage table". Tam masz wszystko szczegółowo. Opłacalna forma jest kupno z ich magazynie Europejskim i przesyłka paczką GLS z trackingiem. Koszt ok. 10-11$, a możesz nabrać 2.5-3kg towaru. To świetna opcja, jak kupujesz pakiety lub ogólnie coś cięższego. W przesyłce lotniczej każdy gram jest droższy. Idzie to ok. tygodnia. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50041-wysylka-hobbyking/ http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51506-pomoc-przy-zam%C3%B3wieniu-z-hobbyking/ Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Możesz wziąć z International Warehouse i za wysyłkę paru drobiazgów zapłacisz kilka dolarów. Trzeba sobie skalkulować, jak wszystko:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie dlaczego jeśli zamówisz jedną rzecz też ci wyślą tylko zwykłym listem bez traking i o ile dobrze pamiętam kosztowało mnie to ok 1.5.. $ i tyle samo szło, ale naj bardziej opłaca się kupować lipole za 1300 40c 3s zapłacisz ok 45 zł a u nas ok 60 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Coś ucichło czyżby padło... czy to cisza przed burzą... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Chyba umarło. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi