miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Policja czy cuś. Ktoś z Łodzi pewnie dokładniej powie. Ja tylko wiem tyle, ile zasłyszałem na Bieszczadzkiej. Stąd wspomniana przeze mnie wcześniej lista osób oficjalnie zgłoszonych do latania i itd. Ale szczegółów nie podam bo nie znam. Ja tam bywam tylko gościnnie.
Atomizer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale to co to znaczy, że bez policji nie można latać?
miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Z tego co zaslyszalem można, trzeba tylko szybko uciekać gdy sie pojawi Zerknij na mape stref w łodzi Mozliwe ze tam tez juz sformalizowali i sie da latać, ale nie gadalem z nikim z Brodzkiej od dluzszego czasu.
Atomizer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hmmm... to trzeba mieć pozwolenie na latanie czy tylko w wyznaczonych miejscach, których nie ma?
Bartek Piękoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W obszarach ruchu lotniczego lotnisk (CTR) fakt latania trzeba zgłosić.
miruuu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I na Bieszczadzkiej jest to zorganizowane "grupowo". Jedno zgłoszenie dla wcześniej przekazanej listy osób. A na Brodzkiej nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że jest podobnie. Dlatego Ci o tym napisałem. Jeśli bywasz tam rzadko, ale cyklicznie to warto złapać jakiegoś lokalesa i się wypytać.
AMC Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I na Bieszczadzkiej jest to zorganizowane "grupowo". Jedno zgłoszenie dla wcześniej przekazanej listy osób. A na Brodzkiej nie mam pojęcia, ale przypuszczam, że jest podobnie. Dlatego Ci o tym napisałem. Jeśli bywasz tam rzadko, ale cyklicznie to warto złapać jakiegoś lokalesa i się wypytać. Panowie, a może zrobimy ściepę i kupimy jakiś rozległy nieużytek ? W "mojej" okolicy są takie, a sama okolica atrakcyjna na różne sposoby...
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam Potrzebuję kupić kilka serw. Lekkie mocne i tamie, bez drgań, bez trzepotania lotek, bezawaryjne. Wiecie gdzie? i jakie?
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hxt900 - HK TP MG90S - gdziekolwiek, gdzie taniej
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hxt900 - HK TP MG90S - gdziekolwiek, gdzie taniej a robiłeś może zakupy w HobbyKing?
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Poszukaj w zakładce giełda widziałem ktoś miał do sprzedania sporą ilość tanio Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Robiłem, a co? bo ja jeszcze nie, a widziałem parę fajnych rzeczy i taniej niż u nas w Polskich sklepach A łatwo się tam kupuje? Dostawa ile kosztuje? jaki czas realizacji?
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeśli zamawiasz w magazynu Europa to 1 tydzień trwa dostawa paczka do 10 kg kosztuje 11. $ a jeśli wartość przekroczy 150. $ to przesyłka jest darmowa i musisz założyć konto na paypal będzie naj szybciej. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie wiem czy łatwo. Na pewno wygodnie mieć kartę kredytową. Koszt dostawy - poszukaj na dole strony zakładki "postage table". Tam masz wszystko szczegółowo. Opłacalną formą jest kupno w ich magazynie europejskim i przesyłka paczką GLS z trackingiem. Koszt ok. 10-11$, a możesz nabrać 2.5-3kg towaru. To świetna opcja, jak kupujesz pakiety lub ogólnie coś cięższego. W przesyłce lotniczej każdy gram jest droższy. Idzie to ok. tygodnia. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50041-wysylka-hobbyking/ http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51506-pomoc-przy-zam%C3%B3wieniu-z-hobbyking/
Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeśli zamawiasz w magazynu Europa to 1 tydzień trwa dostawa paczka do 10 kg kosztuje 11. $ a jeśli wartość przekroczy 150. $ to przesyłka jest darmowa i musisz założyć konto na paypal będzie naj szybciej. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka No to pewnie opłaca się tylko przy większych zakupach Nie wiem czy łatwo. Na pewno wygodnie mieć kartę kredytową. Koszt dostawy - poszukaj na dole strony zakładki "postage table". Tam masz wszystko szczegółowo. Opłacalna forma jest kupno z ich magazynie Europejskim i przesyłka paczką GLS z trackingiem. Koszt ok. 10-11$, a możesz nabrać 2.5-3kg towaru. To świetna opcja, jak kupujesz pakiety lub ogólnie coś cięższego. W przesyłce lotniczej każdy gram jest droższy. Idzie to ok. tygodnia. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50041-wysylka-hobbyking/ http://pfmrc.eu/index.php?/topic/51506-pomoc-przy-zam%C3%B3wieniu-z-hobbyking/ Ok dzięki
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Możesz wziąć z International Warehouse i za wysyłkę paru drobiazgów zapłacisz kilka dolarów. Trzeba sobie skalkulować, jak wszystko:).
Blako2682 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie dlaczego jeśli zamówisz jedną rzecz też ci wyślą tylko zwykłym listem bez traking i o ile dobrze pamiętam kosztowało mnie to ok 1.5.. $ i tyle samo szło, ale naj bardziej opłaca się kupować lipole za 1300 40c 3s zapłacisz ok 45 zł a u nas ok 60 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
bandyr Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Coś ucichło czyżby padło... czy to cisza przed burzą... ?
Rekomendowane odpowiedzi