karlem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 I znowu o rok człowiek starszy ...człowiek tak, bo kobiety to sobie co rok dwa lata odejmują... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 To i ja się dołączę do podziękowań. Mimo że rok starszy, to miło dostać tyle życzeń. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Tomuś kochany wszystkiego najlepszego Tylko martwi mnie to cholera ze ja jestem coraz starszy od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Serdeczne podziękowania za otrzymane od Was życzenia urodzinowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dziękuje Wszystkim za życzenia, które wczoraj otrzymałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam ! Wielkie dzieki za zyczenia urodzinowe, az strach czlowieka bierze jak widzi jak te lata mijaja ,a tyle modeli by sie jeszcze zrobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Serdecznie dziękuję Wszystkim Kolegom za wczorajsze życzenia urodzinowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 I ja mam wielka przyjemność podziekować za zyczenia ktore od Was drodzy Koledzy otrzymałem. Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Także dziękuje za życzenia wczoraj otrzymane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dziękuję serdecznie za życzenia urodzinowe od wszystkich z forum! A ja składam Wam wszystkim najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku Wietnamskiego - teraz Rok Bawołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Wielkie dzięki za życzenia urodzinowe! Bardzo miła niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja także w ten sposób chciałbym podziękować wszystkim Kolegom, którzy przysłali mi życzenia urodzinowe. Nie tyle ich ilość była dla mnie niespodzianką, ale to, że tak wielu Kolegom chciało się osobiście napisać te kilka, jakże miłych słów. Nie wspominam nawet o rozmowach telefonicznych przeprowadzonych z tej okazji, które "z założenia" były dla mnie bardzo miłe. Serdeczne dzięki Koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dziękuje za życzenia urodzinowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Chcialbym serdecznie podziekowac za zyczenia urodzinowe... ps. Takiego spamu w skrzynce dawno nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Bardzo dziękuję za życzenia - miłe zaskoczenie w skrzynce pocztowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam, Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim Kolegom, którzy przesłali mi życzenia z okazji urodzin. To doprawdy bardzo miłe uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam.I ja chce WAM podziękować za życzenia Bardzo dziękuję Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jako że dzień już dobiega końca to ja również chciałem się dołączyć do podziękowań za życzenia Serdeczne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.