robertus Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Kupiłem ten zestaw na banggood i powiem Wam, że jest całkiem niezły. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. W pudełku: EDF 70mm 12 łopatek Silnik 2845 KV2750 pod 4S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Robert zapomnij o ciągu 1700g na 4S.Jak Ci się uda 1200 to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Zgadzam się z Tobą. Producenci zawsze naciągają parametry.Na stronie znalazłem co znaczą te wartości. Wkleję je dla formalności Contrast Test Data: Voltage Current ThrustFMS plastic ducted 16.5V 64A 1.63kgMainstream metal ducted 16.5V 70A 1.77kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja z innej beczki ,bo o turbinkach i temu podobnych nie mam pojęcia . Świetny filmik,ogląda się z ciekawością ,nawet dotrwałem do końca ale raziło mnie używanie określeń np. non stop dziurki a nie otwory .W pewnych chwilach widać też że się wahasz i ratujesz np. silnik jest złoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wiesz...nie mam aspiracji aby zarabiać na youtubie. Po prostu włączam kamerę, otwieram pudełko i paplę co mi wpadnie do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie wnikam po co te filmy ,czy do zarobku czy do szerszej prezentacji ale skoro są publiczne a Ty w swojej działce modelarskiej uchodzisz za profi depronowca to spodziewałbym się i też zaangażowania w prezentacje . Oczywiście nie czepiam się ,jeśli tak to odbierasz .Sama prezentacja w sobie bardzo mi się podobała ,można by następne "doszlifowywać" i pełna profeska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ja tam się nie czepiam ,że Ty się nie czepiasz, ale sądzę że jednak trochę się czepiasz !!! UFF TAKIEJ SKŁADNI TO BY SAM MIODEK NIE WYMYŚLIŁ. Ale Sam przyznajesz ( że się nie znasz ) a ja facet który nawet nie wie co znaczą literki EDF. potwierdzam. Filmik był ciekawy i zawierający multum informacji w możliwie krótkim czasie . Brawo Robertus !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pewnie mi nie uwierzycie, ale dmuchając na wagę z odległości kilku centymetrów, waga pokazała 1900g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pojawiła sie wersja tylko EDF jakby ktoś chciał http://www.banggood.com/FMS-70mm-12-Blades-Ducted-Fan-EDF-Without-Motor-p-1044071.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi