instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Złozyliście już życzenia swoim Babciom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 jednej ale coś do drugiej nie moge się dodzwonić pewnie w kościele siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Haha: Viva la BABCIA zyczonka nalezy zlozyc-w koncu gdyby nie ona to dzis zaden z nas nie zajmowaby sie modelarstwem.... PS: nie wiem jak Wasze babcie, ale znam wiele przypadkow, w ktorych pamiec o babci potrafi byc oplacalna :wink: edit: czemu temat o swiecie babci znajduje sie w dziale kaszana zone.... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 czemu temat o swiecie babci znajduje sie w dziale kaszana zone.... :shock: No właśnie - słuszne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Juz jest tam gdzie trzeba. I lecę dzwonić z życzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja już z rana złożyłem życzenia telefonicznie. Babci i Dziadkowi na następny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja również nie zapomniałem życzonka złożone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja tez nie zapomniałem babcia nawet sernik zrobiła 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja niezapomniałem o babci jednej złozyłem życznia do drugiej poszła siostra złozyć zyczonka w imieniu całej rodzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja także złożyłem życzenia babciom i dziadkowi i odwiedziłem dziadka na cmentażu. Ale nie dostałem zapomogi na modelarstwo tak jak niektórzy mówili a już myślałem że dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 JAle nie dostałem zapomogi na modelarstwo tak jak niektórzy mówili a już myślałem że dostanę Najważniejsze jest przecież zdrowie dziadków! Owszem, "zapomoga" też się przyda :wink: . Życzenia też złożyłem... Pamięć też się bardzo liczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 .... Ale nie dostałem zapomogi na modelarstwo tak jak niektórzy mówili a już myślałem że dostanę Umiesz liczyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 hehe no pewnie ze zyczylem cos swoim babcia w kancu to ich dzie ń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pisz wolniej a dokładniej Mam tylko 1 babcie i tylko 24h w jednej dobie a wiec mogłem jej poświecić 30 minut w tym dniu ... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.