PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wojciech ale kusisz super fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marek o naszej rodzimej konstrukcji nie myślałeś ? http://www.modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?diana-2-rozp3-75-m,170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Myślałem ale dostępność trochę utrudniona Leszek obecnie mieszka w za Krakowem. Bociana mam 15 km od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Bierz TM i jak byś brał to proponował bym Ventusa. Na plus pełna mechanizacja skrzydła. A Discus 2C tylko lotki i hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Tak oglądam jak Discus lata i znalazłem taki film polecam obejrzeć musowo cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jak kupisz takiego to znajdź se kogoś do rzucania ...20 kg ,masakra. Poza tym na naszym lotnisku taka kobyła ? ,nie widzę tego,podejście od kościoła w Nowej Wsi (chyba że hamulce będą bardzo skuteczne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja nie mniej polecam, Dianę która jest cało laminatowa i naprawdę super lata a cena jest podobna, myślę , że aż tak Leszek się nie ukrywa żeby nie mógł sprzedawać modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 może nie warto bawić się w składanie http://allegro.pl/top-model-swift-s1-3-73m-de-luxe-gotowy-do-lotu-i6084707140.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Marek ale jest subtelna różnica między Swift'em a Discus'em Chyba, że chodzi tylko o duży, biały, latający model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wiem ale tak sobie myślę jeszcze co bardziej wole i wychodzi na Discusa. Ogólnie lubię makiety - wiesz to modelarska choroba. Myślę że decyzja o Discusie już zapadła na Tak. Niech ktoś powie że takiego modelu nie można samemu rzucić - to dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Da się rzucić tylko duże ryzyko sam wolę jak ktoś mi wypuszcza większe modele zawsze to bezpieczniej Na Swifta też kiedyś chorowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Mi się marzy taka makiet z napędem jak w 4:25. Macie chłopaki taką górę w pobliżu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Konrad tylko Żar ale coś zaczynam szukać. Musze powiedzieć taki model ma trochę duszy w sobie ( oczywiście w przenośni) Da się rzucić tylko duże ryzyko sam wolę jak ktoś mi wypuszcza większe modele zawsze to bezpieczniej Na Swifta też kiedyś chorowałem Krzysztof kupuj będzie nas dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Marek że taki model ma duszę to oczywista oczywistość. Cóż Żar faktycznie dal Was to alternatywa. Ja dla tego patrzę przede wszystkim na te zmotoryzowane, czy elektrycznie czy inaczej. Kupuj i buduj bo na Żarze będzie to na pewno bestseler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No przecież Marek napisał, że na Żarze pochwali się Discus'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak tak będziecie zagadywać Marka a On bujał w obłokach to na bank będzie Żar ale 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Krzysztof kupuj będzie nas dwóch. Niestety na razie jestem zabujany po uszy w Dianie a zdradzam ją tylko ze spalinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wszystko w swoim czasie premia leci na konto jak dotrze ja lecę do Bociana Żar 2016 tak jak pisałem. Zobaczycie czym Rafał wystąpi niby nic nie mówi a tylko do Bociana jeździ i klepki z balsy kupuje przecież nie na kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Cichutko Marku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Klepki kupuje na nową ławkę ogrodową na działkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi