n6210 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie umiesz latać i chcesz zobaczyć jak uczą się inni, chcesz się pośmiać albo podbudować - pooglądaj. UWAGA (dla starych wyjadaczy): 1. Nie traktować poważnie - ten film nie jest dla was ! 2. Zgadza się - długie, nudne. http://www.sendspace.pl/file/Mw8eT30a/ Ostrzegam : Rozdzielczość 720x408, kodek video H264 (trzeba sciągnać albo użyć mplayer-a), objętość ~83MB. A tu pomniejszona wersja (55MB) http://www.sendspace.pl/file/tb7nKQpt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Powyższe pliczki chyba już zniknęły z serwera więc przypomnienie Stare ale jare - jak rozbić 2 modele w jeden dzień https://www.youtube.com/watch?v=CeVzPca7qOU Ten sam rocznik - profesjonalna utrata podwozia przy lądowaniu https://www.youtube.com/watch?v=IckQyY0t56M Też nie nowe - delta nielot (albo łupdelta jak kto woli) Miłego oglądania PS Widzę, że forum "embeduje" jedynie 2 pierwsze filmiki więc na trzeci trzeba sobie kliknąć niestety Edit: Jak miło - forum już wstawia więcej filmików - dzięki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macgaw Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzięki za przypomnienie starych dobrych i ulotnych czasów. Aż mi się łezka w oku zakręciała. A nie, to tylko paproch. A tutaj mój mały crashtest : http://www.youtube.com/watch?v=81bqVy-d9UU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie umiesz latać nie lataj w pobliżu drzew Umiesz latać to tez sie zastanów czy warto Kilerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To i ja moje, dla przypomnienia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @TeBe nie pierwszy raz widzę takie silne przywiązanie modelu do twórcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To było niezauważone złamanie kadłuba (po wcześniejszym krecie) i pełny kop w ster kierunku. Korygowałem lotkami, model szedł w trawersie, ale nie udało się wylądować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Chęci kupa ale pilot d**a, wiedzę, że ostatnio byle jakość i rozbijanie modeli staje się ‘TRENDY” świat schodzi na psy no ale grunt do dobra zabawa i poczucie humoru (nowa definicja modelarstwa) i kasa na kolejne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 @horn3t jeżeli to było do mnie to kilka słów komentarza: - po 1 filmy są z 2008 roku, - po 2 no co zrobić, pilot ze mnie marny ale ponoć nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi - może kiedyś się nauczę - po 3 ten F-16 to mój jedyny zakup samolotu (do składania) w życiu, wszystkie inne zrobiłem sam, a trochę tego było, - po 4 F-16 został niedługo potem odbudowany więc jaka kasa na nowe modele ? - po 5 szkoda, że cię razi poczucie humoru - więc przepraszam, że cię zawiodłem i nie zacząłem np. płakać , - po 6 jak cię takie filmy denerwują/jesteś przewrażliwiony zawsze można je olać Mnie tam nudzą filmy jak gość lata 20 min i nic się nie dzieje. Z takich nienagannych lotów zwykle oglądam jedynie starty i lądowania Niemniej i tak życzę Ci wielu takich nudnych lotów skoro jedynie to cię bawi w modelarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Przepraszam, że tak odebrałeś mój post mam poczucie humoru ale latanie traktuje poważnie każdy z nas popełnia błędy ale cała sztuka polega na doskonaleni swoich umiejętności i prezentowania tego co potrafimy, rozbijanie modeli raczej do tego nie pasuje. Tak latam (amatorsko) w trudnych warunkach pogodowych z moimi przyjaciółmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Twój post odebrałem normalnie... uściśliłem tylko, że nie jestem jakimś rozpuszczonym nastolatkiem kręcącym kreszfilmy dla szpanu, a tak jakoś to zabrzmiało. Oczywiście gratuluję umiejętności, jednak mnie nie o to w tym hobby chodzi. Jestem nieuleczalnym eksperymentatorem i nic na to nie poradzę. Nie lubię wpatrywać się w szybowiec krążący majestatycznie gdzieś tam bo się zaraz nudzę, tak samo jak nudzi mnie budowanie ciągle tego samego. To jest hoobby i ma sprawiać przyjemność dlatego przeszedłem już w swojej "karierze" przez: helikoptery, samoloty, rakiety, samochody, łódki, szybowce, ślizgacze, mikromodele i minirakiety, zresztą ostatnio do nich wracam i odświeżam też temat mikropocisków w modelach (wyrzutnie, w samolotach, może w heli lub nawet mikroheli). Nie robiłem jeszcze chyba tylko łodzi podwodnych... jedni wolą brunetki, a inni cycate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.