cZyNo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A mi sie dziś nie chciało latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 wybralem się na loty mimo ,że nie zapowiadało sie optymistycznie ale jak se już postanowilem to pojechalem a Wladysławow jest posadowiony na wyżynce i calkiem przyzwoicie dmuchalo bylem 0d 8-10 bo Kunta-Kinte musiał być w warstacie..... ciekawy byłem ustawien bo wszystko pomieszalem i pokombinowalem od nowa - było fajowo ... koledzy ze Kujaw też latali...ale u sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A czemu pomieszałeś i pokombinowałeś z ustawieniami ? Coś nowego wprowadziłeś ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A czemu pomieszałeś i pokombinowałeś z ustawieniami ? Coś nowego wprowadziłeś ? . Na oblot swojego BE-BE przyjeżdzaj do mnie ...zadnych turbulencji , krzakow , drzew ..przestrzenie- robta co chceta najlepiej na zachodni wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Się zobaczy gdzie fajnie zawieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 tam nie jedź Rafale Powozić i pobawić sie można, ale modelu to się tam nie ustawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jurek ,zaproszenie do Janka mam od dawna i na pewno kiedyś tam zawitam . Plan aby odwiedzić wszystkie fajne miejsca do latania realizuję od zeszłego roku i jak na razie dość skutecznie. U Janka nie chodzi o wyczyn ,relaks ,pogawędka,pobujanie się - to też jest ważne . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 No toż napisałem ... powozić i pobawić sie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 pięknie prostopadle dymało po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 3 godzinki latania w słoneczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 W deszczu też latasz? Termika zerowa... dziś słońce niestety ma się schować i zapowiadają opady niestety. A chciałem się wybrać. edit: Niestety w połowie drogi (już za A2) dostałem sms, że deszcz przegonił Jana... Daj znać w kolejny weekend, może uda mi się podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 sobota niedziela super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 zaczeło padać o 14 od 8-ej super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 wspaniałe warunki..i pora roku..BAJKA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 witam Cie Janie , w nast tyg jestem caly tydzien w domu , wiec wkoncu wpadlbym zobaczyc jak latasz . daj znac kiedy bedziesz latal i gdzie ok. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 witam Cie Janie , w nast tyg jestem caly tydzien w domu , wiec wkoncu wpadlbym zobaczyc jak latasz . daj znac kiedy bedziesz latal i gdzie ok. pozdrawiam. poniedzialek-środa ale po 16 -tej Kali dużo pracować.. 504 622 016 mój nr.tel zapraszam wczesniej jak bedziesz w poblizu mego gabinetu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 wpadne ale wczesniej zadzwonie , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 uploading images a i tu troszku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 dziś było przekropnie...jechać nie jechac pojechalem ..polatalem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 dziś powiało SUPER.. UTOPENEC in action.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi