cZyNo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Latają. Zawsze możesz dodać wiecej Ale mi sie juz nie chce latac w takich warunkach jak nie muszę. Poczekam aż będzie wiało 7-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dwa dni na południu to była masakra .Halny tak zamiatał że nawet wywiało babe spod bacy . Strach było wyjść na pole . Ciekawe czy model by latał w takich warunkach ? Standardowy balast chyba by nie wystarczył... ten halny wlasnie dotarł do mnie ....latałem najstarszym leszkowym respektem chciałem dociazyc skrzydla ale okazyje sie ,że w tym zabytku komory mają cit mniejszy przekrój .i nie zapakowałem ..ale dobre i to polatałem do zmierzchu ...kibicował mi w dzipie ochrona ale jestem już swój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 . 1-Świeto polatane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 bylem 2 godziny z utopencem bo zmarzły mi pazury... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ty i Jurek, niewyżyte samce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 jutro jeszcze lepiej... UTOPENEC..in action.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ty się pakuj do Krynicy na narty a nie hasaj po pagórkach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ty się pakuj do Krynicy na narty a nie hasaj po pagórkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Konin jest ..pamieta ...czuwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Janek ,przecież Ty byłeś w Krynicy na nartach , już zmieniłeś miejscówkę ? Latanie lepsze od wyciągu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Musialem uiscić haracze skarbowce ...itp...itd. rownież ..moim mistrzom remontowcom a i respekty przewietrzyć ... ale Krynica za tydzien... jak bedzie wiater OK to zamiast Krynicy Cza rna Gora i Rusko... Janek ,przecież Ty byłeś w Krynicy na nartach , już zmieniłeś miejscówkę ? Latanie lepsze od wyciągu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ech, być kiedyś w Twoim wieku i tak sobie żyć ,też bym tak chciał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 To pierwsze masz raczej pewne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ech, być kiedyś w Twoim wieku i tak sobie żyć ,też bym tak chciał Pamiętaj ..spozywaj margarynę i kisiel...a będzie stał jak DYSZEL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 To przeszkadza w lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 SPOKOJNYCH SWIAT....wczoraj na nartach ..dziś na lataniu. i przy światecznej kuchni..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ćwicz, Spring Cup się zbliża ... Któryś lata lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dla wielu ten którego się nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ale powoli produkcja rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi