cZyNo Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 ja tam nie wiem czemu, skoro poprzedni lata jak szalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Piszę Wam...u Jurka najlepsze zawody na świecie . Niebawem Puchar Wroclawia ... oby się załapać i pojeść wspanialego bigosa....// jest dokladka warto dojechać..szykować meble szalone - poświecone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Oj Janek, dostanie się na listę startową we Wrocku u Jurka to tak jak już byś wygrał zawody ... To był "moment" i niestety nie wszyscy chętni zdążyli się zapisać . Ale przecież to nie pierwsze i nie ostatnie zawody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Najpierw właściwy wiatr musi być. A potem zobaczymy co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 https://s7.postimg.cc/cepfgs997/009.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 w sobotę u Wladka piekne latanko...zapraszam / Łodziaki i nie tylko przyjeżdzajcie / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 "majowka" u Wladka..piekna pogoda .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Podczas majówkowej podróży po Polsce wreszcie zawitałem do Janka, wielokrotnie zapraszany . Miłe powitanie,wieczorek przy szklaneczce . Nocleg w pracowni złotniczej ,pyszne śniadanko ,kawka na tarasiku i wycieczka po Jankowych "zboczach" .Niestety brak wiatru pozwolił na tylko loty Toxiciem elektro. niemniej tereny znakomite do uprawiania f3f-u . Serdecznie dziękuję za ugoszczenie Janku ,żona też zachwycona srebrnym podarunkiem, chodzi z nim na okrągło . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 polatałem " ŁACIAKIEM " ..zdazyłem przed deszczem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 dzisiaj super latanko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ale słoneczka chyba nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 w piątek latanie na Wladku...jako...tako..zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Daleko ...za lasami ...za górami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 No piękne cuda na tych Mechelinkach się wyrabia . Szkoda że nas z Marcinem ominęły takie atrakcje .Chociaż może dobrze, bo żonki mogły by już nas na latanie nie puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Potem były rybacke tance...do biłego rana..zbiegły się z ksiezycowym wydazeniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 super latanko...piekna pogoda fajny wiaterek widok na dziurę wladysław.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 doskonale warunki u wladka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 U nas też, tylko temperatura nie zachęca do śmigania. Wstrzymam się do weekendu, spróbujemy w Parskach pośmigać, a potem czas będzie Cię Janek odwiedzić i przelatać tą dziurę w ziemi, może przekonam się do po industrialnego krajobrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 U nas też, tylko temperatura nie zachęca do śmigania. Wstrzymam się do weekendu, spróbujemy w Parskach pośmigać, a potem czas będzie Cię Janek odwiedzić i przelatać tą dziurę w ziemi, może przekonam się do po industrialnego krajobrazu serdecznie zapraszam w przyszłym tygodniu nieco cieplej dziś już pazurki zziębły...ale wiaterek dawał czadu...byłem 4 godzinki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Zrobimy "tour" z miejscem docelowym na Jeziorsku, ale nie będzie to przyszły tydzień Janek. Do 15 grudnia jestem lekko mówiąc zawalony robotą i mi najzwyczajniej się nie chce śmigać gdzieś dalej, a sezon zawodniczy f3f zakończyliśmy bardzo udanymi MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi