alkraj Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Czy to co na zdjęciu jest coś warte. Nie mam żadnych informacji, tylko to co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jeśli sprawne to jasne że warte, to regulator i silnik Axi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ten regulator obsługuje LiPo? Napisane jest to co widać. Wnioskuję, że ta informacja dotyczy NiXX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Próbowałeś wrzucić jego nazwę w google? Musi coś wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak. I niestety za dużo nie znalazłem. Dzisiaj wieczorem jadę po ten model to popatrzę dokładniej, może z tyłu coś będzie. Myślę, że nawet jak ESC nie taki jak trzeba to i tak dobra okazja. Model z tym wyposażeniem co widać i do tego 5 serw futaba. Do dokończenia są tylko dwa, małe fragmenty kadłuba po bokach przy silniku. I to wszystko za £75. Aha, model to - Chrislea Super Ace 2000mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Regulator działa, no ale niestety jest tylko na NiXX. Silnik to AXI, także zakup udany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Regulator ruszy spokojnie od 2S lipo do 6-7 cel. Nie rozumiem dlaczego miałby nie działać. Napięcie jest napięcie. Cut off może nie działać prawidłowo bo są inne progi dla tych cel ale to nie przeszkoda , latać można na czas co jest mądrzejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Właśnie chodzi tylko o odcięcie napięcia. Testowałem go na LiPo i działa normalnie. Najwyżej wrzucę miernik napięcia i będę korzystał z telemetrii. Model wymaga nieco pracy, ale myślę, że do wakacji poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi