alkraj Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Czy to co na zdjęciu jest coś warte. Nie mam żadnych informacji, tylko to co widać.
alkraj Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Ten regulator obsługuje LiPo? Napisane jest to co widać. Wnioskuję, że ta informacja dotyczy NiXX.
Irek M Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Próbowałeś wrzucić jego nazwę w google? Musi coś wyskoczyć.
alkraj Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Tak. I niestety za dużo nie znalazłem. Dzisiaj wieczorem jadę po ten model to popatrzę dokładniej, może z tyłu coś będzie. Myślę, że nawet jak ESC nie taki jak trzeba to i tak dobra okazja. Model z tym wyposażeniem co widać i do tego 5 serw futaba. Do dokończenia są tylko dwa, małe fragmenty kadłuba po bokach przy silniku. I to wszystko za £75. Aha, model to - Chrislea Super Ace 2000mm.
alkraj Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Regulator działa, no ale niestety jest tylko na NiXX. Silnik to AXI, także zakup udany :-)
mike217 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Regulator ruszy spokojnie od 2S lipo do 6-7 cel. Nie rozumiem dlaczego miałby nie działać. Napięcie jest napięcie. Cut off może nie działać prawidłowo bo są inne progi dla tych cel ale to nie przeszkoda , latać można na czas co jest mądrzejsze.
alkraj Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Właśnie chodzi tylko o odcięcie napięcia. Testowałem go na LiPo i działa normalnie. Najwyżej wrzucę miernik napięcia i będę korzystał z telemetrii. Model wymaga nieco pracy, ale myślę, że do wakacji poleci.
Recommended Posts