dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam. Próbuję znaleźć kalkulator, w którym będzie silnik Emax GT 2210/11 (1470kV ), ale wersje demo go nie obsługują. Zwracam się z prośbą o przekalkulowanie tegoż silnika z pakietem 1000mAh 45C, regulator 20A, i śmigła 9x4,7; 8x4 i 7x5. Wagę modelu można przyjąć 500g, choć danych odnośnie długości lotu nie do końca mi zależy, Swoją drogą można by było przypiąć temat, żeby nie tworzyć kolejnych, w którym można by było prosić o przekalkulowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ile eS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ile eS? 3s, przepraszam, zapomniałem o tak istotnej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Pięknie dziękuję, szczególnie za 7x4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 3s1.jpg 3s2.jpg 3s3.jpg 3s4.jpg Przepraszam za mały off: co to za kalkulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Eh ... http://www.ecalc.ch/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Eh ... http://www.ecalc.ch/ Korzystałem z tego kalkulatora, ale wersja pełna jest płatna, a w demo dostępny jest co piąty element do wyboru ( silnik, pakiet ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wersja pełna płatna różni się od dema tym, że wersja płatna nazywa się płatna a wersja dema jest dokładnie taka sama (przynajmniej w zeszłym roku ja dałem za pełną wersję te 1,5$) i tylko ten komunikat na początku rozróżnia te wersje. Różnic kompletnie nie było. Były te same silnik, te same śmigła i te same pakiety co w demo. Być może coś się teraz zmieniło ale wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Chyba się zmieniło, bo silnik który posiadam jest na liście wyboru, ale nie "podświetla się" i nie można go wybrać, gdyby działało bez kupowania licencji, nie zakładałbym tematu. Wysłane telepatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A spróbuj wejść kilka razy pod rząd. Mi za każdym razem przydzielało inny zestaw silników. Początkowo myślałem że to jakiś błąd bo przed chwilą przecież był ten silnik dostępny a za drugim razem już nie. Przez przypadek doszedłem że albo coś mają z algorytmem nie halo albo to celowe działanie. Ale być może już to poprawili i jest jak piszesz. PS 1,49$=5,9zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wersja pełna płatna różni się od dema tym, że wersja płatna nazywa się płatna a wersja dema jest dokładnie taka sama (przynajmniej w zeszłym roku ja dałem za pełną wersję te 1,5$) i tylko ten komunikat na początku rozróżnia te wersje. Różnic kompletnie nie było. Były te same silnik, te same śmigła i te same pakiety co w demo. Być może coś się teraz zmieniło ale wątpię. Nie. W wersji płatnej jest dużo więcej komponentów do wyboru. A tak przy okazji, to rozmawiałem z Markusem, czy mogę dla kolegów liczyć i wklejać na forum. Markus powiedział, że mogę, ale bez przesady ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 5,9 a użyje raz, dzięki życzliwości osób z tego forum ( jeszcze raz podziękowania dla TeBe ) można te pieniądze wydać np na odpowiednie śmigło Wysłane telepatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Faktycznie, co włączenie, to inny wybór. Dzięki Konrad:) Z drugiej strony te 6PLN to śmiechu warte pieniądze. To pół paczki fajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Czyli babol nadal funkcjonuje chyba, że to faktycznie zamierzone działanie. Tomek uwierz mi że jest tak jak mówię tylko trzeba być cierpliwym i wytrwałym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ano działa . Babol raczej nie, funkcja "random" w kodzie programu . Dziękujemy za dyskusję . Dobrze czasem pociągnąć temat dłużej, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Markus mówi, że to zamierzone. Taki "chłyt marketingowy" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi