Szymon Gniezno Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Panowie żyje modelarstwem od krótkiego czasu i mam problem który mnie do pasji doprowadza a więc mam soliusa wcześniej nim latałem i było wszystko ok a teraz łopaty śmigła mi się nie składają w trakcie lotu silnik nie pracuje na 100% a śmigło się kręci wcześniej tak nie było czy to ma tak być a wcześniej było źle nie wiem i się pytam.... A i śruby przy łopatkach nie są mocno dokręconeWysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Szymonie a ESC ten sam czy wymieniony ? wygląda to na brak hamulca w regulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Przypadkiem nie grzebałeś w ustawieniach regulatora? Mnie wygląda na wyłączony hamulec. Po zamknięciu gazu, regulator zatrzymuje silnik i łopatki się składają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ten sam Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Nie grzebalem nic fakt ale odbiornik wyciągałem do innego to może być przyczyną Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 A może przegrzałeś silnik i magnesy straciły "moc"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jaki masz tam ESC ? podaj firmę, moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Hk 60a o to chodzi Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ale to bardzo dobry objaw jeśli doprowadza Ciebie to do pasji. W końcu to hobby jest naszą pasją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Brak słów na to wszystko fakt będzie coś z programowaniem bo wydaje mi się że był inny dźwięk silnika jak się łączył w nadajnikiem kiedyś teraz jest inny Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zacznij od zakresu gazu i ustawienia hamulca w programowaniu esc. Może kiedyś nie zdjąłes gazu przy podłączaniu pakietu w modelu i się przestawiło (prawie) samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Może być nie miałem pojęcia o tym i może tak się zrobiło Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Wszystkie się tak samo ustawić jak jest na yt Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzięki chłopaki za pomoc dałem radę ustawić hamulec już jest ok dzięki Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi