Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie Chocznia koło Wadowic (nowe)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej co powiecie na takie cuda , nie modelarstwo ale fajnie się ogląda i słucha :)

https://youtu.be/Oos4ojutOMM

Czy tylko ja mam takie wrażenie że te "wolne" przeloty i zbliżenia to są robione z jakiegoś dźwigu albo czegoś w tym stylu? jakoś nie dopatrzyłem się cienia skrzydła mimo że cień pilota był widoczny:P

Nie mniej jednak przyjemnie się oglądało:)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dawid myślę że to gustownie poskładane ujęcia,nie wątpliwie ma tu znaczenie pora dnia w sensie położenie słońca.

Być może filmowane z jakiegoś qadrocoptera.

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie że te "wolne" przeloty i zbliżenia to są robione z jakiegoś dźwigu albo czegoś w tym stylu? jakoś nie dopatrzyłem się cienia skrzydła mimo że cień pilota był widoczny:P

Nie mniej jednak przyjemnie się oglądało:)

Witaj Dawid :D Kolejne forum na którym się spotykamy :D 

Co do filmu ekspertem nie jestem ale bardzo mi się podoba. 

Dobrze, że mamy współcześnie takie możliwości rejestrowania naszych pasji. BTW Dawid skakałeś może z kamerką kiedyś ? No i myślę, że kiedyś w końcu polatamy razem i że zobaczę ten Twój autorski projekt heli na żywo :D

Opublikowano

Dawid witamy na naszym ,, forumowym lotnisku,, Boguś filmik super przypomniał się mi kurs paralotniowy jaki zaliczyłem ???? a teraz wróciły wspomnienia i tęsknota za lataniem na glajcie ????

Opublikowano

Kiedyś pewnie kupię ale trzeba mieć czas którego mi brakuje. Na jednym z portali znalazłem zdjęcie które ciągle za mną chodzi ????

post-15562-0-95187800-1511252591.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

Żal by było takich jesiennych widoków nie pokazać

Mam jeszcze materiał z dużej wysokości, ale muszę tylko znaleźć czas i chęci na zmontowanie materiału  :)

Opublikowano

Krzysiek u Leszka w ogrodzie stoi prawdziwy śmigłowiec to trzeba obmyślić jakiś plan... ????

Ten napęd z tego DLE dość ciekawy i taki mały prawie modelarski ????

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.