Leszekm35 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ale super podoba mi się warto było się pomęczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Heloł ... Bogdan żałuje że nie mógł być u Was ale w Poznaniu biegł maraton.Tox Respect to szybkie pieroństwo ale do złapania przez obiektyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Boguś, w wątku o lotnisku w Kętach o coś Cię pytałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Łukasz super relacja i spostrzeżenia Było super oby jak najwięcej takich dni. Pozdrawiam wszystkich Do szybkiego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Boguś, w wątku o lotnisku w Kętach o coś Cię pytałem . Robert jest odpowiedź na Twoje zapytanie na RC Kęty Przegapiłem... mam ustawione Kęty i Chocznię ale częstotliwość i aktywność w tym wątku skutecznie ,,zakryła,, powiadomienia z RC.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Panowie zamawiacie coś może na HK? potrzebuje zapłon cdi. A tam jest dość dobra cena, bo ok 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Andrzej docieramy nowe silniki oczywiście że tak Grzesiu zapytaj o HK Łukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Andrzej w takich tematach pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Weekend się zbliża Ktoś się wybiera do Choczni polatać ? Pogoda zapowiada się sprzyjająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja nie wiem jak koledzy ale mogę jak coś jechać w niedzielę . Jutro mam masę roboty na warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Sobota i Niedziela zapowiada się dość przyzwoicie.Jeśli nic nie stanie na przeszkodzi to może Was odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja przyjadę w niedzielę. Tak samo jak u Leszka sobota = robota Zwłaszcza teraz jak rano ciemno i wieczorem ciemno... Sobota i Niedziela zapowiada się dość przyzwoicie.Jeśli nic nie stanie na przeszkodzi to może Was odwiedzę. Boguś koniecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Cześć to jutro latamy , ja się melduję o 10 bo teraz dni krótkie to trzeba wcześniej żeby co polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 O 10 ??? Nie wiem czy dam radę tak wczas przyjechać Ale będę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Patrzę na prognozę i zapowiada w się Choczni bajecznie.Dziś u nas podwiewało ale takie warunki rzadko kiedy się trafiają kiedy wiatr sobie śmiga wzdłuż pasa a lądowania idealnie pod wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Mam tylko nadzieję że na " wichrowym wzgórzu " jutro za bardzo wiało nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Mam tylko nadzieję że na " wichrowym wzgórzu " jutro za bardzo wiało nie będzie No na góreczce może sobie podwiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Porywy do 15 m/s... Z deczka dużo Mam nadzieję że się wywieje przez noc i jutro będzie szansa na kilka rundek Dzisiaj też koło domu dwa loty testowe zrobiłem. Wiało ale w Bielsku często wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Wszystko okaże się jutro.Osobiście nie lubię takich wietrznych podrygów bo to już nie jest przyjemność w lataniu a raczej walka powietrzna no chyba że dla entuzjastów latania na zboczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgadzam się z Bogdanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi