Grzesiek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Panowie róbcie zdjęcia;) niestety dziś nie mogę być z Wami. Chociaż na zdjęcia sobie popatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Plus jest taki że można się spotkać i porozmawiać Ja mam już wszystko przygotowane, najważniejsze sprzęt foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzięki za wspólne latanie :)Fakt wichrowe wzgórze nie zawiodło ale po 14 było całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak pojechałem to pięknie zaświeciło i podejrzewam że wiatr też ucichł.Aż miałem ochotę zawrócić. Również dziękuję za spotkanie, co prawda tym razem bez lotów ale za to trochę fotek jest i mam nadzieje ze fajny film wyjdzie.. Leszek Twoja Cesna zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Naprawdę kawał świetnej maszyny.A powiem Ci że jak filmowałem to cały czas myślałem o tych zastrzałach tym bardziej że wiatr u góry nieźle sobie dmuchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Kurcze ale mnie dzisiaj ominęła imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Kurcze ale mnie dzisiaj ominęła imprezka Łukasz jeszcze będzie okazja ... Widzisz ja ubolewam że nie zrobiłem sesji foto Leszkowej Cesnie i już nie zrobię Ale mam za to filmik... Może będzie jeszcze dogodna aura pogodowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ooo nawet moja 450-ka się załapała na fotkę Ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku polatamy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ooo nawet moja 450-ka się załapała na fotkę Ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku polatamy razem 600-setka też jest, na pewno będzie, na razie filmiki męczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 600-setka też jest, na pewno będzie, na razie filmiki męczę. Super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Fotki Boguś ładne jak zawsze ,a rzeczywiście jak pojechałeś to wiatr ustał , dzięki chłopaki za miłe spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Fotki Boguś ładne jak zawsze ,a rzeczywiście jak pojechałeś to wiatr ustał , dzięki chłopaki za miłe spotkanie Dzięki Janek ... zaraz będzie filmik, pozostało kilka minut do ukończenia wgrywania na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jaki ładny Piper;) Ja też mam nadzieje, że polatam z Wami w tym roku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Boguś filmik super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Boguś filmik super Dzięki ale mimo wszystko YT ,,zabija,, jakość jak cholera. Teraz kolej na 600_tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzięki ale mimo wszystko YT ,,zabija,, jakość jak cholera. Teraz kolej na 600_tkę Ok czekam z niecierpliwością Zgadzam się co do pogarszania jakości przesłanych filmów na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ładuję filmik w przerwie fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nice shoot Boguś!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Cieszę się Bogdan , że ci się podoba cessna Na szczęście dała radę bez zastrzałów ale faktycznie adrenalina była w tym wietrze. Super filmy Bogdan wielkie dzięki za nie i ogólnie dziękuję wszystkim za mile spędzony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jest filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 O żesz ty wcale ! Leszek latałeś bez zastrzałów ?!!! A ja nic nie zauważyłem. Co się stało się ??? Boguś dziękuję !!! Filmik wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi