Grzesiek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Panowie róbcie zdjęcia;) niestety dziś nie mogę być z Wami. Chociaż na zdjęcia sobie popatrzę.
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Plus jest taki że można się spotkać i porozmawiać Ja mam już wszystko przygotowane, najważniejsze sprzęt foto.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzięki za wspólne latanie :)Fakt wichrowe wzgórze nie zawiodło ale po 14 było całkiem całkiem
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak pojechałem to pięknie zaświeciło i podejrzewam że wiatr też ucichł.Aż miałem ochotę zawrócić. Również dziękuję za spotkanie, co prawda tym razem bez lotów ale za to trochę fotek jest i mam nadzieje ze fajny film wyjdzie.. Leszek Twoja Cesna zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Naprawdę kawał świetnej maszyny.A powiem Ci że jak filmowałem to cały czas myślałem o tych zastrzałach tym bardziej że wiatr u góry nieźle sobie dmuchał.
Łukasz.S Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Kurcze ale mnie dzisiaj ominęła imprezka
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Kurcze ale mnie dzisiaj ominęła imprezka Łukasz jeszcze będzie okazja ... Widzisz ja ubolewam że nie zrobiłem sesji foto Leszkowej Cesnie i już nie zrobię Ale mam za to filmik... Może będzie jeszcze dogodna aura pogodowa.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Ooo nawet moja 450-ka się załapała na fotkę Ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku polatamy razem
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Ooo nawet moja 450-ka się załapała na fotkę Ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku polatamy razem 600-setka też jest, na pewno będzie, na razie filmiki męczę.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 600-setka też jest, na pewno będzie, na razie filmiki męczę. Super !!!
Janek.T Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Fotki Boguś ładne jak zawsze ,a rzeczywiście jak pojechałeś to wiatr ustał , dzięki chłopaki za miłe spotkanie
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Fotki Boguś ładne jak zawsze ,a rzeczywiście jak pojechałeś to wiatr ustał , dzięki chłopaki za miłe spotkanie Dzięki Janek ... zaraz będzie filmik, pozostało kilka minut do ukończenia wgrywania na YT
Grzesiek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Jaki ładny Piper;) Ja też mam nadzieje, że polatam z Wami w tym roku;)
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Boguś filmik super Dzięki ale mimo wszystko YT ,,zabija,, jakość jak cholera. Teraz kolej na 600_tkę
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzięki ale mimo wszystko YT ,,zabija,, jakość jak cholera. Teraz kolej na 600_tkę Ok czekam z niecierpliwością Zgadzam się co do pogarszania jakości przesłanych filmów na YT
Leszekm35 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Cieszę się Bogdan , że ci się podoba cessna Na szczęście dała radę bez zastrzałów ale faktycznie adrenalina była w tym wietrze. Super filmy Bogdan wielkie dzięki za nie i ogólnie dziękuję wszystkim za mile spędzony czas 1
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 O żesz ty wcale ! Leszek latałeś bez zastrzałów ?!!! A ja nic nie zauważyłem. Co się stało się ??? Boguś dziękuję !!! Filmik wymiata
Rekomendowane odpowiedzi