Janek.T Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Yaczek ładnie wyszedł na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Bardzo ładnie się Jaczek prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Janek trochę historii 3 lata jak z bata strzeliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Fajnie powspominać zdjęcie potrafi przypomnieć dawne czasy , ja pamiętam jak wtedy było mokro ???? a Mucha przechodzi ,,remont,, ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Fajna fota z Kęt i nawet ten najbardziej napalony co się szybko wyjarał też się załapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Fajnie takie fotki pooglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Model większy od Janka hahah szkoda , że się go pozbył ..... A ten na zdjęciu w środku to zo za modelarz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 To był Dominik,mega modelarz (a może będzie kiedyś znowu) ,Janek Ci poopowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A Dominik wiedziałem że widziałem już tego gościa kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Mam wrażenie że gdzieś spotkałem kolegę Dominika. Chyba w Nowym Targu i na Żarze. Latał może Piperem i mieszkał gdzieś w okolicy Myślenic? Edycja: z Suchej Beskidzkiej - przypomniałem sobie. Miał takie auto RC na Żarze któregoś roku i holował nim model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Żar 2015r Jest i Piper i Hummer Jest co wspominać jak mnie najdzie ochota to otwieram przepastne archiwum foto i przeglądam i powiem tak że na przestrzeni czasu sporo się zmieniło .... To był świetny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dobrze pamiętam A baba jaga na miotle wymiatała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam proszę osoby zainteresowane kalendarzem aby zerknęły na ostatni wpis http://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/?p=687423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Powiem wam że teraz mi żal że się pozbyłem tego Yaka dużego bo był ładny i fajnie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Janek ale Masz Decathlona Jeszcze ładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A Baba Jaga dalej w jednym kawałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Trochę podgoniłem z robotą parę fotek i nowe serducho MVVS 116 NP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Lesław pięknie się zapowiada, będzie co podziwiać, no i sesja foto obowiązkowo. Łukasz Twój Jantar dostał nazwę SZD 38 Jantar więcej nic nie trzeba. A Baba Jaga dalej w jednym kawałku Grzesiu ja do dziś zastanawiam się jak to w ogóle wzniosło się w powietrze nie wspomnę o wywijasach na niebie, szacun za konstrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Trochę podgoniłem z robotą parę fotek i nowe serducho MVVS 116 NP Wszystko spoko tylko to śmigło nijak się ma do makiety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Spokojnie Rafał śmigło będzie inne a to wziąłem bo w dobrych pieniądzach było Lesław pięknie się zapowiada, będzie co podziwiać, no i sesja foto obowiązkowo. Łukasz Twój Jantar dostał nazwę SZD 38 Jantar więcej nic nie trzeba. IMG_1711 C 2A.jpg Grzesiu ja do dziś zastanawiam się jak to w ogóle wzniosło się w powietrze nie wspomnę o wywijasach na niebie, szacun za konstrukcje. Bogdan no zapowiada się ciekawie ale jeszcze sporo pracy przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi