Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Leszek to perfekcjonista Śmigło będzie i to pewnie do złudzenia przypominające oryginał W530-D11/N pędzone silnikiem AI-14R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jak okazja to jasne że warto było brać . Tak myślałem po cichu że docelowe będzie właściwe tzn.makietowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Grzegorz już myślałem że cie gdzieś wcięło , a tu widzę u ciebie tyle nowych modeli w twojej modelarni poza babajagą , pochwal no się co tam zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Nowy w modelarni to tylko bajzel ... i trochę frezarki. Teraz zamiast inwestować w podkłady (mój główny budulec) ,to pakuje wszystko w aluminium ,a różnica w cenie pomiędzy tym a tym sroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nowa zabawka w wildze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Fajna sprawa, tylko pozazdrościć ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Widzę Leszek że udało Ci się z tym rozrusznikiem Super sprawa. Czasami silniki bywają kapryśne przy uruchamianiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 A no coś się udało jakoś zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 O rzesz ... Leszek pieronie jeden aleś to se wymyślił z rozrusznikiem ....bajkaPowodzenia w dalszej budowie ...Kibicuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No Bogdan wymyśliłem ale to jest na razie w tej mniejszej wildze . Do tej większej nie wiem czy znajdę rozrusznik do mvvs 116 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No Bogdan wymyśliłem ale to jest na razie w tej mniejszej wildze . Do tej większej nie wiem czy znajdę rozrusznik do mvvs 116 . Nie doradzę Ci bo się po prostu nie znam na takich konstrukcjach , ale myślę że dasz sobie doskonale radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Coś Bogdan wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Albo ja coś wymyślę albo przywiozę z Chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Grzesiu w Tobie nadzieja może faktycznie coś znajdziesz do mvvs 116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Leszek napisałeś wczoraj do producenta MVVS ? Ciekaw jestem co odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Hej co powiecie na takie cuda , nie modelarstwo ale fajnie się ogląda i słucha https://youtu.be/Oos4ojutOMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Boguś uwielbiam takie filmiki , coś wspaniałego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Boguś uwielbiam takie filmiki , coś wspaniałego Janek ja tak samo, u nas jest gdzie latać kolejne hobby ? hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A trzecie hobby Boguś to narciarstwo , to mój żywioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A trzecie hobby Boguś to narciarstwo , to mój żywioł Nie ukrywam że tak samo uwielbiam narty ale niekiedy z czasem trudno aby się wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi