Mustaf90 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Hej co powiecie na takie cuda , nie modelarstwo ale fajnie się ogląda i słucha https://youtu.be/Oos4ojutOMM Czy tylko ja mam takie wrażenie że te "wolne" przeloty i zbliżenia to są robione z jakiegoś dźwigu albo czegoś w tym stylu? jakoś nie dopatrzyłem się cienia skrzydła mimo że cień pilota był widoczny:P Nie mniej jednak przyjemnie się oglądało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dawid myślę że to gustownie poskładane ujęcia,nie wątpliwie ma tu znaczenie pora dnia w sensie położenie słońca. Być może filmowane z jakiegoś qadrocoptera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 https://m.youtube.com/watch?list=FLBOSRtAph3CXcB3o0O3Gbcw&v=xQ_IQS3VKjA Ten dopiero nie modelarski ,ale pokazuje że warto mieć jakąś pasje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Czy tylko ja mam takie wrażenie że te "wolne" przeloty i zbliżenia to są robione z jakiegoś dźwigu albo czegoś w tym stylu? jakoś nie dopatrzyłem się cienia skrzydła mimo że cień pilota był widoczny:P Nie mniej jednak przyjemnie się oglądało:) Witaj Dawid Kolejne forum na którym się spotykamy Co do filmu ekspertem nie jestem ale bardzo mi się podoba. Dobrze, że mamy współcześnie takie możliwości rejestrowania naszych pasji. BTW Dawid skakałeś może z kamerką kiedyś ? No i myślę, że kiedyś w końcu polatamy razem i że zobaczę ten Twój autorski projekt heli na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Zabawa z podwoziem dobiega końca Jeszcze 2 zastrzały do przodu i temat podwozia zamknięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Dawid witamy na naszym ,, forumowym lotnisku,, Boguś filmik super przypomniał się mi kurs paralotniowy jaki zaliczyłem ???? a teraz wróciły wspomnienia i tęsknota za lataniem na glajcie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Łukasz a może nic straconego jeszcze, ale to chyba spora kasa jak się mogę domyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kiedyś pewnie kupię ale trzeba mieć czas którego mi brakuje. Na jednym z portali znalazłem zdjęcie które ciągle za mną chodzi ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Łukasz ,,glejt,, zakupisz a ja Ci zrobię sesję.podpis ,,Spełnione marzenia,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Żal by było takich jesiennych widoków nie pokazać Mam jeszcze materiał z dużej wysokości, ale muszę tylko znaleźć czas i chęci na zmontowanie materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ładne widoki i takie znajome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Fajny filmik Kto chętny na coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Własnie mam w planach... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ale bolid . Takie M3 wśród wózków . A temu z DLE 170 współczuje z powodu efektów dźwiekowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Może Rafał jest głośne ale fajne bo małe i lekkie , nawet ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Mnie do latania na skrzydle nikt nie przekona Motolotnia - ok, Szybowiec, samolot, śmigłowiec, wiatrakowiec - super Spadochron - do ratowania życia tak bym polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Krzysiek u Leszka w ogrodzie stoi prawdziwy śmigłowiec to trzeba obmyślić jakiś plan... ???? Ten napęd z tego DLE dość ciekawy i taki mały prawie modelarski ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Hehe wiem że stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No i Krzysiu może w przyszłym sezonie coś go łoblotomy Temat rozruchu zakończony na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie, latamy coś w sobotę? Podobno ma być ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi