Czajan Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jakiś znajomy zbiornik na paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Hihiihhi no no od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Chłopaki życzę Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dobre... ???? Krzysiek dzięki i wzajemnie Wesołych Świąt Wszystkim ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zdrowych Wesołych Świąt koledzy wam życzę Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Również życzę Wam pogodnych Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wesolych świąt! i części do modeli pod choinką! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Dzięki i wszystkim kolegom modelarzom także życzę wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesniak Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Panowie, pomocy :-) Jestem w okolicy na swieta, zabralem ze soba parkmastera i uszkodzilem dzisiaj smiglo. Czy ktos moglby mnie poratowac odsprzedajac nowe lub uzywane smiglo w okolicach 10x5 ? Moze byc vox/xoar/apc/apc sf/ albo inne w miare nie najgorsze smiglo. Abc rc zamkniete w przerwie miedzyswoatecznej a rzadko miewam tyle czasu ma latanie wiec strata dla mnie duza... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Cześć mam takie pomarańczowe śmigła chyba 10x5 zaraz sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczęśliwego Nowego Roku 2018 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczęśliwego Nowego Roku chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Łukasz, Leszek,Krzyś,Janek, informacyjnie ... W kalendarzu nastąpiła podmianka odleciał jeden model na jego miejsce pojawił się inny,myślę że tak jest OK. Tytułowa nadal w przygotowaniu ... Noo... o ile dojdzie w ogóle do druku kalendarza Toxic kopia.jpg Bardzo ladny kalendarz ,ja jestem zadowolony,bedzie pamiatka,kalendarz dolecial do Belgi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Super...Andrzej cieszę się że jest już u Ciebie i że podoba się.Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dzisiaj oblataliśmy z Robertem jego wilgę Model jeszcze nie skończony , zostało pomalować i dorobić parę detali ale co najważniejsze lata super można wykańczać Moje gratulacje dla Roberta.... ps. przepraszam za niecenzuralne słownictwo ale to z wrażenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dobrzy jesteście Warunki do oblotu że hej.... Gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dla mnie to nie warunki ale dla napalonego Roberta nic nie stanowi przeszkody heheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Noo trzeba Robertowi pogratulować ???? ale jak napalony to ciepło od niego ,,biło,, i nie czuliście zimna ???? Jedno trzeba przyznać że Robert oficjalnie otworzył sezon 2018 i to nowym modelem... Nie będę komentować oblotu bo Leszku już to zrobiłeś na końcu filmiku... ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Na to wygląda sezon 2018 na naszym lotnisku rozpoczęty , jutro dołożę kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Chłopaki gratulacje, macie parcie na latanie. Leszek czekamy na twoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi