cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 I oto chodzi ! by się bawić . Perkoz który jest tu prezentowany niedawno latał także u nas na lotnisku. Przepiękny,znakomicie latający model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W filmie pada stwierdzenie że "perkoz który ponoć nie lata". Jestem bardzo ciekaw kto i o jakim perkozie mówi bo chyba nie o tym od Witolda. Bardzo przyjemnie ogląda się takie filmy, sama esencja bez nudzenia i wypatrywania krzyżyka na niebie. A że fun jest najważniejszy w tym wszystkim to oczywista oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Fajny film. Fajny Perkoz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Widzę że puchar z międzynarodowych zawodów trafił również do Rybnika Gratuluję Tomku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W filmie pada stwierdzenie że "perkoz który ponoć nie lata". Jestem bardzo ciekaw kto i o jakim perkozie mówi bo chyba nie o tym od Witolda. Chyba nie do końca zrozumiałeś sens/aspekt wypowiedzi Ryśka. On go nie krytykował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja wiem, że nie krytykował a wręcz było to stwierdzenie bardzo ironiczne, tylko ciekawi mnie kto pierwszy stwierdził, że Perkoz nie lata. Skoro w filmie ktoś się do tego odniósł to ktoś inny pewnie palnął gdzieś głupotę, że Perkoz słabo lata. Właśnie to mnie interesuje, kto i dla czego pierwszy powiedział, że "nie lata" bo przecież jak na załączonym filmie widać lata świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, wszystko weryfikuje puchar ATTP i tam trzeba szukać potwierdzenia tej tezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Każde zawody weryfikują wiele rzeczy. Głownie umiejętności pilota Bo jak pilot d.. i nie umie ustawić modelu lub nim latać to i najlepszy model na świecie będzie ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W zawodach Karvina 2016 miejsca kolejno zajęli: 1.Witold Stefański - SZD 54-2 Perkoz 2.Tomasz Cyrulik - SZD 54-2 Perkoz 3.Ryszard Heinz - SZD 54-2 Perkoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czyli Prekozy latają. A na dodatek piloci z podium jakby z dużym powyżej przeciętnej doświadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W zawodach Karvina 2016 miejsca kolejno zajęli: 1.Witold Stefański - SZD 54-2 Perkoz 2.Tomasz Cyrulik - SZD 54-2 Perkoz 3.Ryszard Heinz - SZD 54-2 Perkoz Czyli reasumując Perkoz nie lata tylko są ludzie ktorzy nimi potrafia latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie miałem ani przez chwilę wątpliwości, że Witolda Perkoz lata. Jak widać po wynikach nawet daje rade. Panowie gratulacje z osiągnięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czyli Prekozy latają. A na dodatek piloci z podium jakby z dużym powyżej przeciętnej doświadczeniem Latają dobrze,wykonanie perfekcyjne widać że Witek się postarał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witek zawsze sie stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi