zbjanik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nakładem specjalistycznego wydawnictwa SCG ukazała się nowa książka Andrzeja Glassa, uznanego nie tylko w Polsce autorytetu w dziedzinie historii konstrukcji lotniczych. Zawiera wielowątkowe, całościowe ujęcie tematyki bezsilnikowego (ale jest też o motoszybowcach) latania od początku, do teraz. Mnóstwo ilustracji, zestawień, porównań i opisów. Andrzej Glass jest autorem ponad 100 książek, tysięcy artykułów na bliskie nam tematy, niestrudzonym badaczem i popularyzatorem tematyki lotniczej. Wszystkich zainteresowanych jak to było i jest u "naszych braci większych" zachęcam. Posłowie do książki napisał inny autorytet szybowcowy- Sebastian Kawa. Mój egzemplarz jest opatrzony osobistą dedykacją autora, bo miałem w tym przedsięwzięciu także i swój, malutki, można powiedzieć- powierzchowny udział. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 O, super!!! Dzięki za informację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zapowiada się ciekawie! Szkoda tylko że do premiery jeszcze chwila. Kupiłem i czekam z niecierpliwością na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Panowie czy mogę prosić o linka gdzie tą pozycje można zamówić. Jestem albo nie wyspany, albo jeszcze wczorajszy ale w wujku googlu nic mi nie chce sensownego wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Cześć, z tego co widzę tutaj jest informacja gdzie można zamawiać http://forum.szybowce.com/szybowce/szybowce-historia-rozwoju-ksiazka-andrzeja-glassa-premiera-18-06-2016/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 ....lub: http://allegro.pl/szybowce-historia-rozwoju-andrzej-glass-i6243398771.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi