Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wiecie może , gdzie w Poznaniu można kupic czerwoną taśmę pakową ?Szkoda mi kasy na przesyłkę , kupując na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Poszukaj w najbliższym markecie budowlanym ( Castorama, OBI, Praktiker, Leroy Merlin). Ja coś takiego kupowałem w miejscowej Castoramie - były też inne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dodatkowo często takie taśmy można kupić w papierniczych i sklepach z artykułami biurowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W papierniczym sprawdzałem, nie mają.Zaraz udam się do castoramy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A ja powiem że w poszukiwaniu kolorowej taśmy pakowej, zwiedziłem trzy duże markety budowlane we Wrocku... i znalazłem tylko białą :!: W końcu zamówiłem z Allegro... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W marketach nigdy nie widziałem. po papierniczych leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja dawno doszedłem do wniosku, że stanowczo za dużo czasu (drogocennego) marnuje latając po marketach i szukając taśmy i wybrzydzając - tu taniej o 50 gr tu drożej, że nie wspominając kosztów samego dojazdu. Wolę zamówić na allegro od razu 7 rolek - każda w innym kolorze i mieć spokój na najbliższe pół roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4117129&p=1 U tego Pana zamawiałem parę rolek, szybko, bezproblemowo i tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 kreis84, ja tez myślałem właśnie o tym, ale udałem się jednak do ciastoramy , gdzie oczywiście tylko brązową mieli i bezbarwną...Kupiłem bezbarwną, lecz w drodze do domu zauważyłem sklep z opoakowaniamai jednorazowymi z niechęcią wlazłem do środka ale oczywiście mieli...Tylko że żółtą, a nie czerwoną, trudno, zamiast czarno-biało-czerwonego wyjdzie Pszczółka :roll: Temat można zamknąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 www.softpack.pl w miarę tanio i szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.