Lord Rzeźnik Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Wiecie może , gdzie w Poznaniu można kupic czerwoną taśmę pakową ?Szkoda mi kasy na przesyłkę , kupując na Allegro.
Rob Mc Fly Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Poszukaj w najbliższym markecie budowlanym ( Castorama, OBI, Praktiker, Leroy Merlin). Ja coś takiego kupowałem w miejscowej Castoramie - były też inne kolory.
Mareq Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dodatkowo często takie taśmy można kupić w papierniczych i sklepach z artykułami biurowymi.
Lord Rzeźnik Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 W papierniczym sprawdzałem, nie mają.Zaraz udam się do castoramy, zobaczymy.
kreis84 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A ja powiem że w poszukiwaniu kolorowej taśmy pakowej, zwiedziłem trzy duże markety budowlane we Wrocku... i znalazłem tylko białą :!: W końcu zamówiłem z Allegro... :mrgreen:
slawko_k Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 W marketach nigdy nie widziałem. po papierniczych leżą
japim Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja dawno doszedłem do wniosku, że stanowczo za dużo czasu (drogocennego) marnuje latając po marketach i szukając taśmy i wybrzydzając - tu taniej o 50 gr tu drożej, że nie wspominając kosztów samego dojazdu. Wolę zamówić na allegro od razu 7 rolek - każda w innym kolorze i mieć spokój na najbliższe pół roku...
kreis84 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4117129&p=1 U tego Pana zamawiałem parę rolek, szybko, bezproblemowo i tanio.
Lord Rzeźnik Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 kreis84, ja tez myślałem właśnie o tym, ale udałem się jednak do ciastoramy , gdzie oczywiście tylko brązową mieli i bezbarwną...Kupiłem bezbarwną, lecz w drodze do domu zauważyłem sklep z opoakowaniamai jednorazowymi z niechęcią wlazłem do środka ale oczywiście mieli...Tylko że żółtą, a nie czerwoną, trudno, zamiast czarno-biało-czerwonego wyjdzie Pszczółka :roll: Temat można zamknąc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.