Jump to content

Taśma pakowa

Lord Rzeźnik

Recommended Posts

Posted

Poszukaj w najbliższym markecie budowlanym ( Castorama, OBI, Praktiker, Leroy Merlin).

Ja coś takiego kupowałem w miejscowej Castoramie - były też inne kolory.

Posted

Dodatkowo często takie taśmy można kupić w papierniczych i sklepach z artykułami biurowymi.

Posted

A ja powiem że w poszukiwaniu kolorowej taśmy pakowej, zwiedziłem trzy duże markety budowlane we Wrocku... i znalazłem tylko białą :!: W końcu zamówiłem z Allegro... :mrgreen:

Posted

Ja dawno doszedłem do wniosku, że stanowczo za dużo czasu (drogocennego) marnuje latając po marketach i szukając taśmy i wybrzydzając - tu taniej o 50 gr tu drożej, że nie wspominając kosztów samego dojazdu. Wolę zamówić na allegro od razu 7 rolek - każda w innym kolorze i mieć spokój na najbliższe pół roku...

Posted

kreis84, ja tez myślałem właśnie o tym, ale udałem się jednak do ciastoramy , gdzie oczywiście tylko brązową mieli i bezbarwną...Kupiłem bezbarwną, lecz w drodze do domu zauważyłem sklep z opoakowaniamai jednorazowymi :) z niechęcią wlazłem do środka ale oczywiście mieli...Tylko że żółtą, a nie czerwoną, trudno, zamiast czarno-biało-czerwonego wyjdzie Pszczółka :roll:

Temat można zamknąc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.