Ziggy Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nowy kolega z Australji -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ziggy ,napisz coś więcej,modelarz jesteś czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ziggy ,napisz coś więcej,modelarz jesteś czy co ? Witam ponownie, modeluje od dziecka z mniejszymi lub wiekszymi przerwami. Oryginalnie jestem z aeroklubu Krakowskiego, gdzie tez latalem na szybowcach. Po wyjezdzie z Polski mialem przerwe w szybowcach ale modele zmiescily sie do bagazu. Jestem czlonkiem SSL (Southern Soaring League) w Adelaide i latam sporo w F3J. Moja zona, ktora lata na szybowcach i samolotach teraz tez zostala zarazona modelami i zaczela nimi latac. W zwiazku z tym nie mam problemow z modelowaniem w domu - szczeciaz ze mnie. Niedlugo zaczynam budowe Nietoperza z Old Gliders. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czesc Ziggy. Ciesze sie, ze jestes juz na nogach! A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi