Atomizer Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam Akumulator Kryptonium - jakie są opinie tych pakietów? Zastanawiam się czy kupić? A dokładniej to taki - Akumulator Kryptonium 4000mAh 3S 30C - wtyk XT60 - Akumulator Li-pol 11,1V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Mam 2200, jestem jak na razie zadowolony. Leciutki jak 1500, co do trwałości w dłuższym okresie, co też przecież ważne- z definicji trzeba poczekać. Ale na teraz- OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mam go od 2 miesiecy wykonał z 10 lotów na motoszybowcu i dronie. ładowany zawsze z balanserem rozładowywaniu do 3.40 V juz zaczyna puchnąc. mam ten model http://abc-rc.pl/akumulator-kryptonium-5000mah-li-pol-11-1v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Od poł roku uzytkuję Kryptonium 5, jako następcę po Turnigy 5. Rozmiar i waga mniejsza od porównywalnej, przy bardzo zbliżonej wydajności. Używany głównie w samolotach. Nawet twarde lądowania na asfalcie modeli, nie powodują puchnięcia pakietu, jak to ma miejsce przy Turnigy. Wadą są z pewnością przylutowane złącza, ale dla niektórych może to i zaleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mam go od 2 miesiecy wykonał z 10 lotów na motoszybowcu i dronie. ładowany zawsze z balanserem rozładowywaniu do 3.40 V juz zaczyna puchnąc. mam ten model http://abc-rc.pl/akumulator-kryptonium-5000mah-li-pol-11-1v A w jakim celu rozładowujesz przy ładowaniu do 3.4 V ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi